Till sidans huvudinnehåll

Förskoleförvaltningen i sociala medier


Förskoleförvaltningen i Göteborgs Stad finns på Facebook och Linkedin för att visa vad vi gör i våra förskolor och andra verksamheter.

Facebook

Facebooksidan Förskoleförvaltningen Göteborg riktar sig till vårdnadshavare, medarbetare och andra som är intresserade av förskoleförvaltningens verksamhet. Här publicerar vi inlägg som visar barnens vardag på förskolan och vårt arbete med att skapa en rolig, trygg och lärorik förskola för alla barn.

Linkedin

På sidan Förskoleförvaltningen på Linkedin vill vi öka kännedomen om förskoleförvaltningen, både för potentiella medarbetare och för den intresserade allmänheten.

Relaterad information

Plastsiffror ligger på ett bord framför glasburkar med pysselmaterial.

Aktuellt i förskolan

Här hittar du  reportage som berättar om barnens vardag i förskolan och nyttig information om vad som är på gång hos oss.

Kontakta förskoleförvaltningen

Har du synpunkter eller frågor om våra sociala medier så kan du kontakta förskoleförvaltningen.

Telefon och e-post

Telefon
031-365 09 60
Kontaktformulär

Ställ en fråga eller lämna en synpunkt.

Fyll i din e-postadress om du vill ha svar.
Ställ en fråga eller lämna en synpunkt. Beskriv ditt ärende så detaljerat som möjligt. Max 5000 tecken.
Göteborgs Stad behandlar dina personuppgifter i enlighet med bestämmelserna i dataskyddsförordningen, DSF. För mer information, se Så här behandlar kommunen dina personuppgifter.

Besöksadress

Gamlestads Torg 5

[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[12.004993970299916,57.727959886790366] }, "properties":{ "title":"Förskoleförvaltningen", "content":"Gamlestads Torg 5" } }]

Postadress

Box 1116
405 23 Göteborg

${loading}