Till sidans huvudinnehåll
Fem personer på promenad i Keillers park

Äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen

Vi ansvarar för hjälp i hemmet, vård- och omsorgsboende och kommunal hälso- och sjukvård. Vi erbjuder också för hälsofrämjande insatser och stöd till personer som vårdar och stöttar en närstående.

Organisation och ledning

Vi vill ge seniorer goda förutsättningar för ett gott åldrande och en meningsfull vardag. Hos oss arbetar 10 000 medarbetare för att utföra 40 000 insatser varje dygn.

Kontaktuppgifter

Kontakta förvaltningen när du har allmänna frågor, vill begära ut handlingar eller inte vet vem du ska kontakta inom vår organisation så hjälper vi dig rätt.

Våra verksamheter

Vi erbjuder hemtjänst, vård- och omsorgsboende och kommunal hälso- och sjukvård. Vi erbjuder också hälsofrämjande insatser, dagverksamhet för äldre samt stöttar anhöriga som vårdar en närstående.

Så behandlar vi personuppgifter

Det är viktigt för oss att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi värnar om din personliga integritet och strävar alltid efter en hög nivå av skydd för dina personuppgifter.

Relaterad information

En persons skrivbord på sammanträde. Hen har en frukt, ett vattenglas, läsplatta och dokument framför sig.
Kommun och politik

Politiker i nämnden

Hitta politikerna i äldre samt vård- och omsorgsnämnden och deras kontaktuppgifter

En väldigt stor pappershög ligger på ett skrivbord.
Kommun och politik

Handlingar och protokoll

Du kan söka efter handlingar och protokoll från äldre samt vård- och omsorgsnämnden.

Aktuellt

En ordförandeklubba på ett bord.
2023-09-08

Notiser från nämndens möte den 29 augusti

Nu ska förvaltningen köpa fler platser på vård- och omsorgsboenden som drivs i extern regi. Beslutet innebär upp till 700 externa platser. Nämnden beslutade också att lagren av munskydd med bäst före-…

Flera personer som står bredvid varandra i riksdagen, bland annat Babbs Edberg, direktör, Sofia Tillman, utvecklingsledare social hållbarhet, Emma Matsson, utvecklingsledare Åldersvänliga Göteborg och Helena Bjurbäck, äldreombudsman.
2023-06-30

Åldersvänliga Göteborg i riksdagen

Göteborgs Stad var en av arrangörerna för seminariet Ett åldersvänligt Sverige i Sveriges riksdag den 24 maj. Seminariet syftade till att anta en nationell strategi för ett åldersvänligt samhälle.

${loading}