Kontaktcenter

Göteborgs Stads kontaktcenter är din ingång till vägledning och information om stadens tjänster. Det är till oss du kommer om du vill prata med någon i Göteborgs Stad. Vi svarar på dina frågor eller vägleder till rätt person eller verksamhet.

Vilken hjälp kan jag få av kontaktcenter?

Vi hjälper till med allmänna frågor, ger allmän information, upplysning, vägledning och enklare rådgivning kring Göteborgs Stads tjänster. Vi hanterar också vanliga återkommande frågor, hittar rätt handläggare om du behöver mer kvalificerad hjälp och vägleder till information och självservice på stadens webbplats. Oavsett ärende ger våra servicevägledare dig information och vägledning som leder till ett snabbare svar på din fråga. Kontaktcenter är till för alla boende, besökare och företagare i Göteborg.

Vi ersätter inga verksamheter eller kontaktpersoner inom staden. Har du en handläggare kan du ringa honom eller henne på direktnummer som vanligt. Kontaktcenter erbjuder service på flera språk.

Hur kontaktar jag Göteborgs Stads kontaktcenter?

Vi ger service via telefon, stadens webbplats och facebook. Du kan också besöka oss eller skicka e-post. 

Här hittar du en film om Göteborgs Stads kontaktcenter


Se filmen med teckenspråk

Se filmen med engelsk text
Se filmen med finsk text

Filer och dokument

Kontakta Göteborgs Stad kontaktcenter

Har du synpunkter eller frågor, kan du kontakta Göteborgs Stad kontaktcenter.

Telefon och e-post

Telefon
031-365 00 00 (Göteborgs Stads kontaktcenter)

Besöksadress

Ekelundsgatan 1

[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[11.960791490219512,57.70511998315795] }, "properties":{ "title":"Göteborgs Stads kontaktcenter", "content":"Ekelundsgatan 1" } }]

Postadress

Box 11364
404 28 Göteborg

Fax
031-368 08 48

Öppettider