Östra Göteborgs stadsdelsförvaltning

Till stadsdelsförvaltningen Östra Göteborg hör Bergsjön, Kortedala, Utby och Gamlestaden. Här bor cirka 50 000 människor. Förvaltningen ansvarar för kultur, fritid, individ- och familjeomsorg, funktionshinder och äldreomsorg. Förvaltningen arbetar också med bland annat samhällsplanering, trygghet, miljö och folkhälsa.

Aktuellt

 • Träffa politikerna i SDN Östra Göteborg 28 maj

  Publicerad 22 maj 2019
  Den 28 maj har nämnden i Östra Göteborg sammanträde. Kom och träffa politikerna och ställ frågor under det öppna förmötet. Du har också möjlighet att sitta med under hela mötet och lyssna på politikernas diskussioner och beslut.
 • Så här kan vi underlätta för ditt företag- välkommen på frukostmöte 4 juni!

  Publicerad 3 maj 2019
  Du som är företagare i Östra Göteborg är viktig för stadsdelens och stadens utveckling. Under ett frukostmöte berättar vi vad kommunen gör och kan göra för att underlätta för näringslivet, både i stadsdelen Östra Göteborg och i staden generellt. Vi vill veta vad ditt företag behöver och hur vi kan få igång ett samarbete. Varmt välkommen på frukost den 4 juni kl 7.30.
 • Vill du jobba med teknik i sommar? Sök jobb som sommartekniker!

  Publicerad 25 mars 2019
  Går du i årskurs 8, bor i Östra Göteborg och är intresserad av teknik? Då kan du söka jobb som sommartekniker där du får prova på flera spännande arbetsuppgifter inom tillverkningsindustrin. Ansökan är öppen 1 april-31 maj.