Norra Hisingens stadsdelsförvaltning

Stadsdelsförvaltningen Norra Hisingen omfattar primärområdena Backa, Brunnsbo, Kärra, Rödbo, Skogome, Skälltorp, Säve och Tuve. Förvaltningen erbjuder stöd och service till stadsdelens invånare.

Dataskyddsförordningen, DSF (GDPR) är till för att förhindra att din personliga integritet kränks genom behandling av personuppgifter. Dina personuppgifter får bara behandlas om du har godkänt det eller om det finns stöd i dataskyddsförordningen, DSF eller annan lag. Såhär hanterar Stadsdelsförvaltningen Norra Hisingen i Göteborgs Stad dina personuppgifter

Aktuellt

 • Angående hemtjänsten i Göteborgs Stad

  Publicerad 17 februari 2020
  Arbetsmiljön inom hemtjänsten uppmärksammas på olika sätt i media, av fackförbund och av Arbetsmiljöverket. Här finns några frågor och svar.
 • Frågor och svar om rutin nödbistånd

  Publicerad 12 februari 2020
  Här är frågor och svar om rutinen nödbistånd boende. I maj 2019 började stadsdelsförvaltningarna och social resursförvaltning att arbeta på samma sätt när det gäller insatsen nödbistånd.
 • Vet du om att du kan få stöd och hjälp som förening på Norra Hisingen?

  Publicerad 30 januari 2020
  Som förening i Norra Hisingen kan du få hjälp med allt från utveckling av aktiviteter, stöd i att arbeta med utvecklingsfrågor, hjälp med finansiering eller exempelvis hur man startar en förening. Vi har träffat Stina Lindgren som arbetar som Verksamhetsutvecklare för föreningsstöd i Norra Hisingen.
 • Så bevaras träd och naturmiljö när Trafikverket bygger ut Hamnbanan

  Publicerad 23 januari 2020
  I slutet av januari börjar Trafikverket att bygga ut Hamnbanans tredje etapp. Hamnbanan är järnvägslänken mellan Göteborgs Hamn och övriga Sverige. Den är idag enkelspårig och byggs ut till dubbelspår för att kunna öka kapaciteten för godstrafik till och från Göteborgs hamn. Utbyggnaden påverkar grönområdena Krokängsparken och Bratteråsberget.
 • Anteckningar från öppet förmöte den 3 december 2019, Norra Hisingen

  Publicerad 9 december 2019
  Frågor som invånare lyfte under förmötet