Om stadsdelen - Lundby

Lundby är en varierad stadsdel som bjuder på både naturnära områden och nya urbana stadsdelar. Omkring 50 000 personer bor i Lundby, som är en stadsdel där det händer mycket just nu.

I stadsdelsförvaltningen arbetar vi integrerat med områden som miljö, hälsa, samhällsplanering, trygghet, kultur och fritid för en hållbar utveckling.

Här finns Lundbys lokala utvecklingsprogram (LUP) som visar vad politikerna i stadsdelsnämnden har prioriterat inom stadsutveckling och fysisk miljö.

För oss är alla invånare lika viktiga. Därför delar Lundby stadsdelsförvaltning varje år ut Lundbypriset till någon som gör något bra för andra men som kanske inte alltid märks.

I höstprogrammet hittar du Lundbys evenemang och aktiviteter under hösten 2018. Vad sägs om föredrag, utställningar, underhållning, författarbesök, bebisyoga, senioryoga, återkommande veckoaktiviteter och mycket mer?

Alla har rätt till en aktiv fritid utifrån sina egna förutsättningar. Hisingens aktivitetsdag är en dag för dig som vill prova olika spännande och roliga aktiviteter.