Foto: Hans Wretling

Lundby stadsdelsförvaltning

Lundby är en spännande stadsdel där det händer mycket just nu. Stadsdelsförvaltningen ger sina omkring 50 000 invånare kommunal service inom bland annat socialtjänst, äldrevård och kultur.

Lundby stadsdelsförvaltning har cirka 1 700 anställda. Verksamheten är organiserad i tre sektorer och fyra stödfunktioner samt område intern service.

Arbetsmarknadsenheten vänder sig till dig som bor på Hisingen och som söker arbete. Vi finns till för att du så snabbt som möjligt ska få stöd för att komma ut i arbetslivet och skaffa en egen försörjning.

Riskerar du att bli vräkt? Vi på boendeenheten samarbetar med hyresvärdarna i Lundby för att undvika vräkningar och uppsägningar

Dataskyddsförordningen (DSF) började gälla den 25 maj 2018 och är till för att förhindra att din personliga integritet kränks genom behandling av personuppgifter. Dina personuppgifter får bara behandlas om du har godkänt det eller om det finns stöd i dataskyddsförordningen eller annan lag.

Aktuellt

 • Var med och bygg ett utelekrum i Jubileumsparken

  Publicerad 26 mars 2019
  Vill du vara med och bygga Jubileumsparken? Nästa steg i den framväxande parken är att skapa ett utelekrum och det bygger vi tillsammans. Anmäl dig redan nu och var med och bygg i april och maj.
 • Sienapriset till Jubileumsparken

  Publicerad 20 mars 2019
  Sienapriset delas ut av Sveriges arkitekter för att främja god utemiljö. Till Sienapriset 2018 var fyra utemiljöer nominerade. Av dessa blev det Jubileumsparken i Frihamnen som fick mottaga det prestigefyllda priset vid arkitekturgalan i Stockholm igår (19 mars).
 • 80 000 besökte Jubileumsparken 2018

  Publicerad 25 januari 2019
  Jubileumsparken i Frihamnen fortsätter att växa fram mot 2021 och under 2018 besökte drygt 80 000 personer parken. Det är 20 000 fler besökare än föregående år.
 • Medborgarlöftet 2019: trygg och säker utemiljö

  Publicerad 24 januari 2019
  I Lundby 2019 har medborgarlöftet fokus på tryggare och säkrare utomhusmiljö, med Hjalmar Brantingsplatsen och Wieselgrensplatsen som prioriterade områden. Lördag 26 januari finns Polisen, FCH och SDF Lundby på plats för att möta medborgare, berätta om löftet och svara på frågor om trygghetsarbetet.
 • Lundbys vårprogram 2019 är här!

  Publicerad 10 januari 2019
  Nu är årets Vårprogrammet 2019 här. Aktiviteter och arrangemang på våra bibliotek, träffpunkter och mötesplatser. Läs mer om vart du kan hämta programmet, eller ladda ner det, här.
 • Maten på äldreboendena i Lundby

  Publicerad 9 januari 2019
  Det är vårt produktionskök Elias kök på Sehlstedtsgatan som lagar maten som erbjuds på äldreboendena i Lundby. Läs mer om det här.