Foto: Hans Wretling

Lundby stadsdelsförvaltning

Lundby är en spännande stadsdel där det händer mycket just nu. Stadsdelsförvaltningen ger sina omkring 50 000 invånare kommunal service inom bland annat socialtjänst, äldrevård och kultur.

Lundby stadsdelsförvaltning har cirka 1 700 anställda. Verksamheten är organiserad i tre sektorer och fyra stödfunktioner samt område intern service.

Arbetsmarknadsenheten vänder sig till dig som bor på Hisingen och som söker arbete. Vi finns till för att du så snabbt som möjligt ska få stöd för att komma ut i arbetslivet och skaffa en egen försörjning.

Dataskyddsförordningen (DSF) började gälla den 25 maj 2018 och är till för att förhindra att din personliga integritet kränks genom behandling av personuppgifter. Dina personuppgifter får bara behandlas om du har godkänt det eller om det finns stöd i dataskyddsförordningen eller annan lag.

Aktuellt

 • Jubileumsparken nominerad till Sienapriset

  Publicerad 16 januari 2019
  Jubileumsparken i Frihamnen är en av fyra utemiljöer som nominerats till det prestigefyllda Sienapriset 2018. Priset delas ut av Sveriges Arkitekter för årets bästa landskapsarkitektur.
 • Lundbys vårprogram 2019 är här!

  Publicerad 10 januari 2019
  Nu är årets Vårprogrammet 2019 här. Aktiviteter och arrangemang på våra bibliotek, träffpunkter och mötesplatser. Läs mer om vart du kan hämta programmet, eller ladda ner det, här.
 • Maten på äldreboendena i Lundby

  Publicerad 9 januari 2019
  Det är vårt produktionskök Elias kök på Sehlstedtsgatan som lagar maten som erbjuds på äldreboendena i Lundby. Läs mer om det här.