Socialförvaltningen Hisingen

Organisation och ledning

Socialförvaltningen Hisingen ansvarar för stöd till individer och familjer enligt socialtjänstlagen. Vi erbjuder aktiviteter och mötesplatser som kan ge barn och ungdomar möjlighet till en meningsfull fritid. Förvaltningen arbetar också aktivt med trygghetsfrågor, folkhälsa och civilsamhällets medinflytande.

Så behandlar vi personuppgifter

Det är viktigt för oss på Socialförvaltningen Hisingen att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi värnar om din personliga integritet och strävar alltid efter en hög nivå av skydd för dina personuppgifter. Vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (EU) 2016/679 samt annan tillämplig lagstiftning. På den här sidan kan du läsa om hur detta går till.

Aktuellt

 • Ny kampanj ska öka invånarnas kunskap om föräldrastöd

  Publicerad 15 mars 2023
  Mellan 21 mars-4 april ger sig Hisingens invånarguider ut på en torgturné. Syftet är att sprida kunskap om föräldrastödet som erbjuds av Göteborgs stad.
 • Få hjälp av en jobbcoach på Community center Brunnsbo

  Publicerad 10 mars 2023
  Från och med 14 mars finns en jobbcoach på plats varje tisdag på Community center Brunnsbo. Du som är 17 år och äldre kan få hjälp med att skriva CV, personligt brev, söka jobb och träna inför en jobbintervju.
 • Arbetet med att uppdatera Hisingens LUP är färdigt

  Publicerad 14 februari 2023
  Förra året togs Hisingens lokala utvecklingsprogram (LUP) fram. Syftet var att skapa en gemensam bild av hela Hisingen och dess lokala utveckling med fokus på fyra olika teman. I år har programmet uppdaterats bland annat med ett nytt avsnitt om grönområden.