Grundskoleförvaltningen i sociala medier

Här presenterar vi de plattformar på sociala medier som grundskoleförvaltningen är med och deltar på. Vi har podcast, LinkedIn och YouTube-kanal och inom kort kommer vi att starta en vlogg.

Podcast

Skolverkstan


http://skolverkstan.podbean.com

Skolverkstan är en podd om lärande i grundskolan i Göteborg där Bengt Randén, direktör på grundskoleförvaltningen, samtalar med olika gäster. Här lyfter vi fram tankar om kvalitet, ansvar, styrning och likvärdighet för att öka elevers lärande.

Klasskampen

 http://bergsgardsskolan.podbean.com/

Här får du följa en klass i Bergsgårdsskolan, och deras resa kopplat till en granskning som Skolinspektionen gjorde av skolan våren 2019.

LinkedIn

https://www.linkedin.com/company/goteborgs-grundskoleforvaltning

Här är vår LinkedIn-sida där förvaltningen. Här kan du ta del av spännande nyheter, följa och dela våra inlägg och bli tipsad om våra lediga tjänster.

YouTube

Grundskoleförvaltningens YouTube-kanal

YouTube-kanalen hittar du här.

Här hittar du filmer som grundskoleförvaltningen har producerat. Det är korta filmer om våra skolor och de projekt vi jobbar med. Här finns också filmer kopplade till jobbannonser. 


Vlogg: Tillsammans banar vi väg för framtidens skola

Grundskoleförvaltningens vlogg är till för alla medarbetare i våra skolor. Det är en arena utan filter där det finns möjlighet att bjuda på kunskap, inspirera och berätta om sin arbetsvardag för andra som arbetar inom skolans värld.

Vloggen hittar du här.

Ovan ser du ett vloggavsnitt med Gunilla Lundin, lärare på Bjurslättsskolan.

Övrigt

Grundskoleförvaltningen har ingen eget Facebook- eller Instagramkonto, istället kan du läsa inlägg från grundskoleförvaltningen på Göteborgs Stads Facebook— och Instagramkonton. Grundskoleförvaltningen deltar inte på Twitter.