Social resursförvaltning i sociala medier

Flera av Social resursförvaltnings verksamheter är aktiva i sociala medier som Facebook, Twitter och YouTube. Här listar vi dem.

Facebook

Facebook är ett socialt nätverk där användarna kommunicerar med vänner, organisationer, företag med mera. Du behöver ingen inloggning för att kunna läsa inläggen om Social resursförvaltnings verksamheter på Facebook. Men om du vill prenumerera, kommentera eller ”gilla” inläggen så behöver du ett Facebook-konto.

Dalheimers hus

Eldorado

Integrationscentrum Göteborg

Jämlik stad

Lots för barn och vuxna med funktionsnedsättning

Mini-Maria

Språkvän/Flyktingguide

Teckenspråksforum

Instagram

Instagram är en mobilapplikation för fotodelning och ett socialt nätverk.

Integrationscentrum

Iter Göteborg

Tyringeköket (Köket på Tyringegården)

Twitter

Twitter är ett socialt nätverk och mikroblogg där användarna skriver meddelanden på max 140 tecken. Du behöver ingen inloggning för att kunna se inläggen på Twitter. Men om du vill prenumerera, kommentera eller ”gilla” inläggen så behöver du ett Twitter-konto.

Jämlik stad

YouTube

YouTube är en webbplats där användarna själva kan ladda upp filmer och filmklipp. Du behöver ingen inloggning för att kunna se filmer från Social resursförvaltnings verksamheter, men om du vill prenumerera på någon av kanalerna, kommentera eller ”gilla” filmerna så behöver du ett YouTube-konto.

Eldorado

Familjerättsbyrån

Gärdsås transitboende (om Gärdsås transitboende i Kortedala som 2015 var det största boendet i Sverige med plats för 500 barn och unga)

Jämlikt Göteborg

Medling

Mikamottagningen

Mini-Maria

Social resursförvaltning (en film om hela förvaltningen)

Teckenspråksforum

Utvägs boende

Välkomsten - En film om flyktingmottagandet på Göteborgs Centralstation hösten 2015

Göteborgs Stads officiella sidor

Facebook
Twitter
You Tube