Foto: park- och naturförvaltningen

Park- och naturförvaltningen

Park- och naturförvaltningen skapar hållbara livsmiljöer i parker, naturområden och stadsrum i Göteborg.

Park- och naturförvaltningen består av avdelningarna förvaltning och planering, utförare rent, utförare gata, grönt och arbetsmarknad. Utöver det har förvaltningen även en central administration som stöd åt ledning och verksamheter.

På den här sidan kan du läsa park- och naturförvaltningens integritetspolicy. Den beskriver på ett övergripande sätt hur vi behandlar dina personuppgifter. Park- och naturförvaltningen behandlar dina personuppgifter i enlighet med bestämmelserna i dataskyddsförordningen (också kallad GDPR) och offentlighetsprincipen.

Inför en ansökan om miljötillstånd för återvinning av massor och utfyllnad av område, i Mellbydalen i Göteborg, bjöd park- och naturförvaltningen in till samråd med närboende och närliggande företag. Samrådet pågick till och med 28 september.

Aktuellt

 • Nu börjar upprustningen av Fjärdingsparken

  Publicerad 17 januari 2019
  21 januari börjar Fjärdingsparken i Flunsåsstråket att hägnas in för upprustning. Gång- och cykelvägar kommer att vara öppna i stort sett hela tiden men här kan förekomma tunga transporter. Den nya parken ska stå klar i mitten av september.
 • Jubileumsparken nominerad till Sienapriset

  Publicerad 16 januari 2019
  Jubileumsparken i Frihamnen är en av fyra utemiljöer som nominerats till det prestigefyllda Sienapriset 2018. Priset delas ut av Sveriges Arkitekter för årets bästa landskapsarkitektur.
 • Träd planteras på Fridhemsgatan

  Publicerad 28 november 2018
  Park- och naturförvaltningen ska plantera sjutton nya oxlar längs Fridhemsgatan i Sandarna. Arbetet kommer att ske i etapper. Under tiden som arbetena pågår kommer berörda delar av gatan att vara avstängd.