Fastighetskontoret

Fastighetskontoret är fastighetsnämndens förvaltning och har cirka 250 anställda. Vi arbetar i huvudsak inom fyra områden: som markägare, inom exploatering, förvaltning och boende.

Jobba hos oss

Fastighetskontoret har drygt 250 anställda och vi arbetar i huvudsak inom fyra olika områden: som markägare, inom exploatering, förvaltning och boende. Här presenterar vi några av våra anställda som berättar om varför de tycker det är intressant och roligt att jobba på fastighetskontoret.

Så behandlar vi personuppgifter

Vi behandlar dina personuppgifter för att vi ska kunna fullgöra våra uppgifter som myndighet, markägare och hyresvärd. Vi behandlar de personuppgifter som du lämnar till oss exempelvis vid besök, när du mejlar till oss eller tecknar ett avtal med oss.

Fastighetskontorets hyresportal

Hyresportalen är till för dig som är hyresgäst på fastighetskontoret. Här hittar du som är hyresgäst information om ditt hyresavtal, och du kan hantera dina kontaktuppgifter, byta lösenord, skapa felanmälan samt följa dina ärenden.

Aktuellt

  • Välkommen på digital informationsträff om planerna för stadens mark

    Publicerad 15 februari 2021
    Hur arbetar Göteborgs Stad med att utveckla stadens mark? Vilka områden kommer vi att projektutveckla och söka planbesked för under året och vilka områden är aktuella för markanvisning? Välkommen på digital informationsträff den 24 februari 2021. Sista anmälan 19 februari.
  • Frågor och svar om bosättningslagen

    Publicerad 1 juli 2020
    Här är frågor och svar om Bosättningslagen som gäller kommunernas ansvar för nyanlända. Lagen infördes under våren 2016.