Till sidans huvudinnehåll

Jobba på socialförvaltningen Sydväst


Socialförvaltningen Sydväst stöttar familjer och individer så att alla kan leva ett gott, tryggt och självständigt liv. Vi ger stöd utifrån socialtjänstlagen, men jobbar också med folkhälsofrågor, ungdomars fritid och med att personer i hemlöshet ska få någonstans att bo.

Det här gör vi 

Socialförvaltningen Sydvästs uppdrag är att barn, unga och vuxna ska kunna leva ett tryggt och självständigt liv och att barn och unga har en rik fritid. Förvaltningen jobbar också för att stötta personer i hemlöshet till ett varaktigt boende. Genom samverkan med civilsamhälle, lokalt näringsliv och andra aktörer ska vi öka folkhälsan och tryggheten i området.

I socialförvaltningen Sydväst vill vi ta vara på engagemanget hos alla medarbetare. Hos oss kan du påverka både ditt eget jobb och andras liv.

Socialförvaltningen Sydväst är en av fyra socialförvaltningar i Göteborgs Stad med runt 900 medarbetare. I stadsområdet Sydväst bor cirka 120 000 invånare och området stäcker sig från Billdal till Högsbohöjd och till södra skärgården.

Det här kan du bland annat jobba som

  • Socialsekreterare
  • Familjehemssekreterare
  • Behandlingsassistent
  • Fritidsassistent
  • Undersköterska

Det här erbjuder vi 

  • Trygg anställning med goda anställningsvillkor
  • Heltid med möjlighet till deltid
  • Introduktion vid nyanställning
  • Kompetensutveckling
  • Friskvårdsbidrag, cykelbidrag

Vår kultur

Vi som arbetar inom socialförvaltningen Sydväst representerar många olika yrken och våra arbetsuppgifter styrs i grunden av lagar och demokratiskt beslutade mål och ambitioner. Det vi gör betyder mycket för många människor och vi vill möta dem i öppenhet och med dialog. Vi anstränger oss för att vara korrekta, att följa regelverk och samtidigt agera etiskt försvarbart och med omtanke. Allmänhetens förtroende är av största betydelse eftersom det är dem vi är till för.

Utvecklas hos oss

Göteborgs Stad vill ge alla medarbetare samma chans att utvecklas och erbjuder därför karriärplanering med utbildande coacher. Hos en stor arbetsgivare finns det möjligheter till nya karriärvägar.Kontakta socialförvaltningen Sydväst

Har du synpunkter eller frågor om att jobba på socialförvaltningen Sydväst så kan du kontakta oss.

Telefon och e-post

Telefon
031-365 00 00 (Göteborgs Stads kontaktcenter)
Kontaktformulär

Ställ en fråga eller lämna en synpunkt.

Fyll i din e-postadress om du vill ha svar.
Ställ en fråga eller lämna en synpunkt. Beskriv ditt ärende så detaljerat som möjligt. Max 5000 tecken.
Göteborgs Stad behandlar dina personuppgifter i enlighet med bestämmelserna i dataskyddsförordningen, DSF. För mer information, se Så här behandlar kommunen dina personuppgifter.

Besöksadress

Zirkongatan 7

[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[11.90022641896666,57.64110784125824] }, "properties":{ "title":"Socialförvaltningen Sydväst", "content":"Zirkongatan 7" } }]

Postadress

Box 16
421 21 Västra Frölunda

Öppettider

I fokus

Bilden visar socialförvaltningen Sydvästs huvudkontor på Zirkongatan 7
Jobba i Göteborgs Stad

Lediga jobb

Hos oss kan du kombinera utmanande uppdrag med en meningsfull vardag på och utanför jobbet. Välkommen att söka jobb på socialförvaltningen Sydväst.

${loading}