Till sidans huvudinnehåll

Det här gör miljöförvaltningen


Vi arbetar med miljötillsyn, livsmedelskontroll, utredning av serveringstillstånd för alkohol och försäljningstillstånd för tobak, energi- och klimatrådgivning samt strategiskt miljö- och klimatarbete.

Det här gör vi

Miljöförvaltningen har drygt 260 anställda och är organiserad i tre olika verksamhetsavdelningar och fyra stödavdelningar. Vi arbetar med miljötillsyn, livsmedelskontroll, utredning av serveringstillstånd för alkohol och försäljningstillstånd för tobak, energi- och klimatrådgivning samt strategiskt miljö- och klimatarbete.

Det här kan du jobba som

Hos oss arbetar miljöinspektörer, livsmedelsinspektörer, tillståndshandläggare, miljöutredare och energi- och klimatrådgivare, tillsammans med registratorer och annan administrativ personal, enhetschefer och avdelningschefer. Bland den administrativa personalen finns till exempel jurister, ekonomer, verksamhetsutvecklare, kommunikatörer, IT-specialister och HR-specialister.

Läs mer om vad vi gör på sidan Verksamheter inom miljöförvaltningen

Det här erbjuder vi 

Från oktober 2023 kommer vi återigen att husera i vårt charmiga hus Kronan på Karl Johansgatan i Majorna. Då kommer den gamla byggnaden, som ursprungligen var ett bryggeri, att vara ombyggd och uppfräschad för att bättre passa arbetssätten i vår växande förvaltning. Vi är förstås måna om återbruk och gör vårt bästa för att återanvända så mycket som möjligt. För några år sedan blev vi utsedda till stadens mest cykelvänliga arbetsplats, mycket tack vare de goda möjligheterna till cykelparkering på vår inhägnade gård i Majorna.

Följ oss på LinkedIn

På LinkedIn delar vi lediga tjänster på förvaltningen, men också innehåll kring vad som händer på miljöförvaltningen och inom miljö–  och klimatarbetet i Göteborg.

Miljöförvaltningen på LinkedIn


Kontakta miljöförvaltningen

Har du synpunkter eller frågor om miljöförvaltningen så är du välkommen att kontakta oss, via Göteborgs Stads kontaktcenter.

Telefon och e-post

Telefon
031-365 00 00 (Göteborgs Stads kontaktcenter)
Kontaktformulär

Ställ en fråga eller lämna en synpunkt.

Fyll i din e-postadress om du vill ha svar.
Ställ en fråga eller lämna en synpunkt. Beskriv ditt ärende så detaljerat som möjligt. Max 5000 tecken.
Göteborgs Stad behandlar dina personuppgifter i enlighet med bestämmelserna i dataskyddsförordningen, DSF. För mer information, se Så här behandlar kommunen dina personuppgifter.

Besöksadress

Karl Johansgatan 23

[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[11.92664117990286,57.69694913471715] }, "properties":{ "title":"Miljöförvaltningen", "content":"Karl Johansgatan 23" } }]

Postadress

Box 7012
402 31 Göteborg

Öppettider

${loading}