Till sidans huvudinnehåll

Goteborg.se ligger nere på söndag 16 juni kl. 9-15

Senast uppdaterad: 14 juni 2024 klockan 10:33

På söndag 16 juni utför vi underhåll på goteborg.se. Det innebär att goteborg.se ligger nere ungefär klockan 9-15, men det kan bli klart tidigare. Vi hoppas att det inte skapar problem för dig och att du har möjlighet att besöka webbplatsen en annan tid.

Jobba på Kretslopp och vatten

Vill du arbeta för ett mer hållbart Göteborg? Varje dag, året runt, ser vi till att göteborgarna får vatten i kranen, att avloppsvattnet leds bort och att soporna tas om hand. Förutom att se till att vardagen fungerar är vi med och utvecklar ett Göteborg som växer som aldrig förr. Tillsammans med oss gör du skillnad – nu och för kommande generationer.

Det här gör vi 

Varje dag, året runt, ser vi till att göteborgarna får rent och gott vatten i kranen, att soporna tas om hand på ett miljövänligt sätt och att avloppsvattnet leds bort till reningsverket. Förutom att se till att vardagen fungerar är vi med och utvecklar ett Göteborg som växer som aldrig förr. Läs mer om Kretslopp och vattens verksamhet här.

Det här kan du jobba som

På Kretslopp och vatten finns många olika yrken. Hos oss arbetar bland annat ingenjörer, elektriker, rörläggare, IT-tekniker, processledare och kundsamordnare med att se till att några av Göteborgs viktigaste samhällstjänster fungerar.

Det här erbjuder vi 

Kretslopp och vatten är till för göteborgarna. Med visionen att göra det lätt att leva hållbart går säkerhet, miljö och hållbarhet som en röd tråd genom vår verksamhet. Vi utgår från nybyggda, ljusa och aktivitetsbaserade lokaler som bjuder in till dialog, samarbete, kunskapsutbyte och en fin gemenskap. Tillsammans vidareutvecklar vi och rustar Göteborg för framtiden.

Förmåner

Vi arbetar aktivt med att göra det möjligt för dig som medarbetare att kunna kombinera ditt arbete med fritid och familjeliv. Under arbetstid har du möjlighet att ta ut en friskvårdstimme i veckan för motion. På din fritid kan du ta del av våra förmåner såsom friskvårdsbidrag, leasing av el-cykel och olika erbjudande via vår förmånsportal. Dessutom erbjuder vi dig som medarbetare, med semestertjänst i en av Göteborgs Stads förvaltningar, möjligheten att byta ditt semesterdagstillägg mot fler lediga dagar.

Arbete och familjeliv

Utöver föräldrapenning från Försäkringskassan erbjuder vi dig, som varit anställd under minst 365 kalenderdagar innan du går på föräldraledighet, ett tillägg till föräldraförsäkringen. Vissa tjänster hos oss omfattas av flextidsavtal vilket gör det lättare för dig som förälder att ha tid för både arbete och familjeliv. Även för tjänster där du arbetar på schema, har jour eller beredskap, finns möjligheter att i dialog med oss planera och påverka din arbetstid.

Pension och försäkringar

Göteborgs Stad betalar varje år in pengar till ett pensionssparande åt dig. Det är en kommunal tjänstepension som regleras i avtal mellan arbetsgivaren och fackförbunden. Avtalet ger dig som medarbetare ett grundskydd i form av egen ålderspension, men också sjukförsäkring, arbetsskadeförsäkring och tjänstegrupplivförsäkring. Dessutom erbjuder vi dig möjligheten att löneväxla till din pension, men också rådgivning gällande ditt pensionssparande.

Utvecklas hos oss

Vi befinner oss i ständig utveckling för att kunna möta göteborgarnas förändrade behov och bygga en hållbar stad som ska fungera nu, men också i framtiden. Som medarbetare hos oss är du en del i det arbetet och vi strävar efter att tillsammans nå såväl din som verksamhetens fulla potential. Därför erbjuder vi dig olika typer av kompetensutveckling, till exempel genom trainee-, lärlings- eller utbytesprogram. Hos oss utvecklas du också ständigt i din roll genom digitala och fysiska utbildningar, men också genom kunskaps- och erfarenhetsutbyte med dina arbetskamrater.

Att vara chef hos oss

Som chef hos oss leder du oftast en liten grupp med engagerade medarbetare i en samhällsviktig verksamhet. Vi förser dig med verktyg och stöd för att du ska få möjlighet att växa i din roll som chef. Med hjälp av kurser inom Utvecklande ledarskap utvecklas du i att kunna inspirera och motivera dina medarbetare och skapa förutsättningar för delaktighet och kreativitet. Dessutom erbjuder vi dig utbildningar inom allt ifrån arbetsmiljö till lönebildning. Som chef inom Göteborgs Stad har du ett nära samarbete med chefskollegor och får dessutom stöd i chefsrollen från specialister inom olika stödfunktioner på förvaltningen.

Följ Kretslopp och vatten på LinkedIn!

På LinkedIn delar vi med oss av nyheter och berättar om projekt som vi arbetar med. Här hittar du Kretslopp och vattens konto på LinkedIn.

Kontakta Kretslopp och vatten

Har du synpunkter eller frågor så kan du kontakta oss.

Vår kundservice når du på:

Telefon
031-368 27 00
Kontaktformulär

Ställ en fråga eller lämna en synpunkt.

Fyll i din e-postadress om du vill ha svar.
Ställ en fråga eller lämna en synpunkt. Beskriv ditt ärende så detaljerat som möjligt. Max 5000 tecken.
Göteborgs Stad behandlar dina personuppgifter i enlighet med bestämmelserna i dataskyddsförordningen, DSF. För mer information, se Så här behandlar kommunen dina personuppgifter.

Söker du en specifik tjänsteperson ringer du:

Telefon
031-365 00 00 (Göteborgs Stads kontaktcenter)
Kontaktformulär

Ställ en fråga eller lämna en synpunkt.

Fyll i din e-postadress om du vill ha svar.
Ställ en fråga eller lämna en synpunkt. Beskriv ditt ärende så detaljerat som möjligt. Max 5000 tecken.
Göteborgs Stad behandlar dina personuppgifter i enlighet med bestämmelserna i dataskyddsförordningen, DSF. För mer information, se Så här behandlar kommunen dina personuppgifter.

Besöksadress

Gamlestadsvägen 317

[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[12.011742272127824,57.75619903235914] }, "properties":{ "title":"Förvaltningen Kretslopp och vatten", "content":"Gamlestadsvägen 317" } }]

Postadress

Box 123
424 23 Angered

${loading}