Till sidans huvudinnehåll
Två personer spelar brädspel.

Jobba på förvaltningen för funktionsstöd

Vi arbetar för att personer med funktionsnedsättning ska kunna vara självständiga och delaktiga utifrån sina egna förutsättningar. De ska kunna känna sig värdefulla och ha samma rätt som alla andra till ett tryggt hem, en meningsfull sysselsättning och ett gott liv.

Att jobba hos oss

Vill du bidra till att ge personer med funktionsnedsättning möjlighet att leva ett självständigt liv med meningsfull sysselsättning och delaktighet i samhället utifrån sina förutsättningar? Sök jobb hos Sveriges största funktionsstödsförvaltning med cirka 6300 medarbetare.

Jobba som tim- och sommarvikarie

Som tim- och sommarvikarie hos oss arbetar du med personer som har intellektuella, fysiska, neuropsykiatriska eller psykiska funktionsnedsättningar som till exempel autism och Downs syndrom. På den här sidan kan du ta del av vad några av våra medarbetare tycker om att jobba inom förvaltningen.

Aktuellt från Göteborgs stad

Relaterad information

2023-08-21

Jobbskuggning ökar mångfald och främjar inkludering

Under en jobbskuggarvecka fick deltagare på daglig verksamhet önska att vara på en drömarbetsplats under en dag. Totalt vad det16 personer som jobbskuggade på olika arbetsplatser. Läs om vad tre av de…

${loading}