Till sidans huvudinnehåll
En person häller mjölk i en bunke i ett storkök.

Jobba som timvikarie

Vill du ha nära till jobbet och samtidigt göra något som är roligt och meningsfullt? Vi har spännande tjänster inom flera områden, ta ditt nästa steg hos oss!

Sök ditt timvikariat nu!

Kvinna som är ute och går ser sig över axeln
Jobba i Göteborgs Stad

Här hittar du ditt jobb

Alla aktuella timvikariat inom äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen finns samlade här.

Omsorgspersonal äldreomsorg

Söker du ett flexibelt, relationsskapande och ansvarsfullt arbete? Då passar du för jobbet som timvikarie inom hemtjänsten eller vård- och omsorgsboende.

Måltid

Är du intresserad av matlagning och vill arbeta med människor? Som timvikarie inom måltid arbetar du i Göteborgs Stads tillagningskök, mottagningskök och restauranger. Välkommen med din ansökan!

Lokalvård

Tycker du om ett varierande arbete och kan snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter? Välkommen att söka timvikariat som lokalvårdare!

Varför ska du jobba som timvikarie hos oss?

Vill du ha nära till ett jobb som är roligt och meningsfullt? Vi är en stor arbetsgivare med många arbetsplatser i hela Göteborg så du har alla möjligheter att jobba där det passar dig bäst. Du får möjlighet att utvecklas som person samtidigt som du gör skillnad.

Hitta våra verksamheter

Omsorg och stöd

Hitta hemtjänst

Här hittar du alla utförare av hemtjänst i Göteborgs Stad. Använd filtreringsfunktionen för att till exempel söka på ett specifikt område i staden.

Omsorg och stöd

Hitta kommunal hälso- och sjukvård

Här hittar du kontaktuppgifter till den kommunala hälso- och sjukvården. Du kan också se de geografiska områdena.

Flervåningshus med gulvit fasad.
Omsorg och stöd

Hitta vård- och omsorgsboende

Här hittar du alla vård- och omsorgsboenden som finns i Göteborg. Använd filtreringsfunktionen för att till exempel söka på ett specifikt geografiskt område.

${loading}