Till sidans huvudinnehåll

Därför går jag till jobbet - möt medarbetare


Att jobba i äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen är både varierande och roligt. Oavsett vilken yrkesroll du känner dig hemma i kommer du omfamnas av en varm och utvecklande miljö. Vi är Göteborg. Välkommen!

Undersköterskor åstadkommer under

I filmen får du följa undersköterskan Carina under en arbetsdag i hemtjänsten. Hon startar dagen på kontoret på Hisingen och besöker sedan en person med hemtjänst och hjälper till med att laga mat och ge mediciner.
I Göteborgs Stads äldre samt vård- och omsorgsförvaltning kan du hitta just din roll som undersköterska. Empati och människokännedom är egenskaper som du kan komma långt med. Hela vägen in i hjärtat faktiskt. Som undersköterska är det precis den kompetensen och din förmåga att se hela människan som gör att du kan åstadkomma under.

Socialsekreterare med människointresse

I filmen får du följa socialsekreteraren Berivan under en arbetsdag i äldreomsorgen. Berivan startar dagen på kontoret. Hon gör sedan hembesök och tillbaka på kontoret utreder hon personens behov av omsorg.

Att se människor är en konstform. Som socialsekreterare i äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen får du möjlighet att komma människor nära och verkligen förstå och hjälpa. Det är också en perfekt plats för dig som tycker att närvaro och förmåga att göra ett bra jobb handlar om intresse och engagemang. Rollen passar dig som värdesätter rörlighet och omväxling i din arbetsdag.

Lediga jobb som socialsekreterare äldre

Enhetschef – navet i vård och omsorg

I filmen följer vi enhetschef Rasmus under en arbetsdag i hemtjänsten. Vi får se ett morgonmöte på kontoret där Rasmus både skrattar och pratar allvarligt med medarbetare. Han har flera möten med olika team.

Att vara enhetschef i Göteborgs Stad innebär både trygghet och spännande utvecklingsmöjligheter. Det bästa av två världar. Du är både lagspelare och ledare på samma gång. Och du blir aldrig färdigutbildad, här kan du växa. Du är ett viktigt nav som får äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen att rulla mjukt och åt rätt håll.

Lediga jobb som chef 

Sjuksköterskor med frihet och ansvar

I filmen får du följa sjuksköterskan Pamela under en arbetsdag i kommunal hälso- och sjukvård. Hon pratar med kollegor på kontoret, och gör ett hembesök hos en patient.

Kommunen som arbetsplats är perfekt för sjuksköterskor som vill ha både valmöjligheter och ansvar. Hos oss kan du utvecklas oavsett vad du har för specialintressen inom yrket. Här får du också chansen att lära känna dina patienter i deras hemmiljö och bygga en långsiktig relation.

Lediga jobb som sjuksköterska

Relaterad information

Jobba i Göteborgs Stad

Att jobba inom vård och omsorg

Jobba i Göteborgs Stad

Lediga jobb inom vård och omsorg

En robothund sitter i en soffa. Hunden är en del i en kampanj för vård och omsorg som framtidsbransch.
Jobba i Göteborgs Stad

Snart söker vi sällskapsdesigners till framtidens vård och omsorg

Vi göteborgare blir allt äldre. Det innebär att behovet av vård och omsorg kommer att förändras. Därför hoppas vi att du vill vara med och skapa världens bästa stad för ett långt och värdigt liv. Välkommen till oss och en framtidsbransch. Vi är Göteborg!

Kontakta Göteborgs Stad

Har du synpunkter eller frågor om att jobba i äldre samt vård- och omsorgsförvaltning så kan du höra av dig till Kontaktcenter.

Telefon och e-post

Telefon
031-365 00 00 (Göteborgs Stads kontaktcenter)
Kontaktformulär

Ställ en fråga eller lämna en synpunkt.

Fyll i din e-postadress om du vill ha svar.
Ställ en fråga eller lämna en synpunkt. Beskriv ditt ärende så detaljerat som möjligt. Max 5000 tecken.
Göteborgs Stad behandlar dina personuppgifter i enlighet med bestämmelserna i dataskyddsförordningen, DSF. För mer information, se Så här behandlar kommunen dina personuppgifter.

Postadress

Göteborgs Stad
404 82 Göteborg

Öppettider

${loading}