Till sidans huvudinnehåll

Jobba på äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen

Vi arbetar med hälsa, omsorg och vård för och med göteborgaren, varje dag, dygnet runt. Tillsammans är vi 10 000 medarbetare som skapar förutsättningar för ett gott åldrande och en meningsfull vardag.

Relaterad information

En leende kock står mitt i sitt kök

Lediga jobb hos oss

Hos oss ska du kunna kombinera utmanande uppdrag med en meningsfull vardag på och utanför jobbet. Välkommen att söka jobb i Äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen!

Att jobba hos oss

Vi ger göteborgaren vård, stöd och motivation för att leva ett självständigt och gott liv. I vårt ansvar ingår bland annat hjälp i hemmet, vård- och omsorgsboende och kommunal hälso- och sjukvård. Men vi erbjuder också hälsofrämjande insatser och stöd till personer som vårdar och stöttar en närstående.

Aktuellt från nättidningen Vårt Göteborg

Porträtt på en medarbetare i hemtjänsten som står utomhus.
2023-05-16

Snart i mål med semesterrekryteringen till äldreomsorgen

Hittills är 1639 vikarier rekryterade för att arbeta i sommar och därmed få möjlighet till en ny karriär inom äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen i Göteborgs Stad.

Flera personer i rullstol är utomhus. Träd och buskar är gröna, någon hissar en flagga.
2023-04-14

Äldreomsorgen söker sommarvikarier

Än är det vår men innan sommaren ska cirka 2 000 sommarvikarier rekryteras till äldreomsorgen och erbjudas ett viktigt och meningsfullt jobb.

En leende Karin tittar in i kameran
2023-03-31

Karin läser till undersköterska på arbetstid

Hon skulle bli kock, men slumpen gjorde att hon började arbeta inom äldreomsorgen. Nu, 27 år senare, utbildar sig Karin Westeröd till undersköterska via Göteborgs Stad.

En leende Mahdi tittar in i kameran
2023-03-29

Mahdi pluggade till undersköterska på arbetstid

Mahdi gillar att arbeta med människor och när han kom till Sverige sökte han jobb inom vården. Efter några år som vårdbiträde fick han möjlighet att utbilda sig till undersköterska på arbetstid.

En leende Cassandra tittar in i kameran
2023-03-13

Cassandra läser vidare på arbetstid

Cassandra fick chansen till en ny yrkesinriktning av sin arbetsgivare. När arbetsplatsen behövde psykiatrisk kompetens fick hon erbjudande om att vidareutbilda sig till specialistsjuksköterska.

Gruppfoto på rekryteringsenheten
2023-02-15

Så blir det lättare att söka jobb inom vård och omsorg

Enkät istället för personligt brev. Det är ett exempel på hur den nya rekryteringsenheten inom äldre- samt vård- och omsorgsförvaltningen gör det lättare för jobbsökande.

${loading}