Till sidans huvudinnehåll
En sjuksköterska och en äldre man sitter bredvid varandra på en soffa. Mannen har armen på sjuksköterskans axel. Båda ler in mot kameran.

Jobba på äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen

Vi arbetar med hälsa, omsorg och vård för och med göteborgaren, varje dag, dygnet runt. Tillsammans är vi 10 000 medarbetare som skapar förutsättningar för ett gott åldrande och en meningsfull vardag. Vill du vara med?

Relaterad information

En leende kock står mitt i sitt kök

Lediga jobb hos oss

Hos oss ska du kunna kombinera utmanande uppdrag med en meningsfull vardag på och utanför jobbet. Välkommen att söka jobb i äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen!

Att jobba hos oss

Som medarbetare hos oss ger du göteborgaren vård, stöd och motivation för att leva ett självständigt och gott liv. Vi ansvarar bland annat för hjälp i hemmet, vård- och omsorgsboende och kommunal hälso- och sjukvård. Men vi erbjuder också hälsofrämjande insatser och stöd till personer som vårdar och stöttar en närstående.

Framtidens vård och omsorg

Vi göteborgare blir allt äldre. Det innebär att behovet av vård och omsorg kommer att förändras. Därför hoppas vi att du vill vara med och skapa världens bästa stad för ett långt och värdigt liv. Vi är Göteborg!

Därför går jag till jobbet - möt medarbetare

Att jobba i äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen är både varierande och roligt. Oavsett vilken yrkesroll du känner dig hemma i kommer du omfamnas av en varm och utvecklande miljö. Vi är Göteborg. Välkommen!

Berättelser om att arbeta med vård om omsorg i Göteborgs Stad

Undersköterska står utomhus
2023-11-23

Undersköterskan Frida behöver fler kollegor

Söndag 26 november var det Internationella undersköterskedagen. Vårt Göteborg har ställt fyra frågor till undersköterskan Frida Näslund från Södra skärgårdens Vård- och omsorgsboende.

Arbetsterapeuten Maria Knutsson packar utrustning i bilen.
2023-11-22

Maria Knutsson kan göra skillnad i livets slutskede

En insats från arbetsterapeuten i livets slutskede kan göra stor skillnad för livskvalitén för omsorgstagaren. Möt Maria Knutsson som jobbar med äldreomsorgens kanske mest okända yrke.

Porträttbild på Alma och Nhung. De står mot en vit vägg och tittar in i kameran.
2023-11-09

Nhung och Alma är snart utbildade vårdbiträden

Att byta karriär är ofta en utmaning. Nhung Doan och Alma Hodzic är mitt uppe i det och ångrar sig inte. De byter bana från lokalvårdare i äldreomsorgen och studerar till vårdbiträde under arbetstid.

${loading}