Till sidans huvudinnehåll

Möt en enhetschef på trygghetsjouren


Daniel Falkemo är chef på en larmcentral som tar emot samtal från trygghetstelefoner som används i hemmet. Hans medarbetare svarar på larm dygnet runt. Se en kort film om hans arbete.


Daniel Falkemo har blont hår och svart polotröja. Han är på sin arbetsplats trygghetsjouren och berättar om sitt arbete. Det sitter flera personer i rummet och svarar i telefon.

Han går fram till en kvinnlig kollega. Hon har kortklippt frisyr och svarta glasögon och ett telefonheadset på sig. Lokalerna är ljusa och luftiga. De pratar och ler mot varandra. Hon får ett samtal och Daniel Falkemo lämnar hennes plats.

-Det är extremt lätt att se att arbetet är meningsfullt . Om inte vi fanns skulle väldigt många människor vara betydligt otryggare, säger Daniel Falkemo.

Kontakta Göteborgs Stad

Telefon och e-post

Telefon
031-365 00 00 (Göteborgs Stads kontaktcenter)
Kontaktformulär

Ställ en fråga eller lämna en synpunkt.

Fyll i din e-postadress om du vill ha svar.
Ställ en fråga eller lämna en synpunkt. Beskriv ditt ärende så detaljerat som möjligt. Max 5000 tecken.
Göteborgs Stad behandlar dina personuppgifter i enlighet med bestämmelserna i dataskyddsförordningen, DSF. För mer information, se Så här behandlar kommunen dina personuppgifter.

Postadress

Göteborgs Stad
404 82 Göteborg

Öppettider

Relaterad information

Kvinna i blå blus

Våra yrkesområden

I Göteborgs Stad finns över 100 yrken och runt 1000 befattningar. Läs mer om våra yrkesområden.

Illustrerat förstoringsglas

Lediga jobb

Vi söker nya kollegor varje dag. Hos oss kan du jobba som allt från lärare till landskapsarkitekt. Hitta ditt nya jobb hos oss!

${loading}