Till sidans huvudinnehåll

Möt en förskollärare


Rebecca Gustavsson utmanar barnens lärande och utveckling fram till att de börjar grundskolan. I det dagliga arbetet med barnen ingår bland annat lek, samtal, sång, drama och bild. Se en kort film om hennes arbete.

Rebecca Gustavsson, förskollärare

Rebecca Gustavsson har ljust linne och mörkt hår i en tofs. Hon är ute på gården på sin arbetsplats, en förskola. Där är flera barn med färgglada kläder på sig. Tillsammans läser de en bok i gräset där Rebecca läser och barnen sitter i en ring omkring henne. Senare sitter de inomhus och barnen målar med olika färger på papper och kartong. 

– Om du vill ha ett meningsfullt och viktigt jobb, om du vill känna att du faktiskt hjälper till att göra framtiden bättre, då ska du vara förskollärare, säger hon.    

Kontakta Göteborgs Stad

Telefon och e-post

Telefon
031-365 00 00 (Göteborgs Stads kontaktcenter)
Kontaktformulär

Ställ en fråga eller lämna en synpunkt.

Fyll i din e-postadress om du vill ha svar.
Ställ en fråga eller lämna en synpunkt. Beskriv ditt ärende så detaljerat som möjligt. Max 5000 tecken.
Göteborgs Stad behandlar dina personuppgifter i enlighet med bestämmelserna i dataskyddsförordningen, DSF. För mer information, se Så här behandlar kommunen dina personuppgifter.

Postadress

Göteborgs Stad
404 82 Göteborg

Öppettider

Relaterat

En vuxen tillsammans med två barn som klipper i papper.

Jobba i förskoleförvaltningen

Förskoleförvaltningen är en stor förvaltning med bred kompetens och många olika yrkesområden. Tillsammans skapar vi en rolig, trygg och lärorik förskola med barnens lärande och utveckling i centrum.

Person i blå blus

Våra yrkesområden

Vi söker nya kollegor varje dag. Hos oss kan du jobba som allt från lärare till landskapsarkitekt. Hitta ditt nya jobb hos oss!

Lediga jobb

Vi söker nya kollegor varje dag. Hos oss kan du jobba som allt från lärare till landskapsarkitekt. Hitta ditt nya jobb hos oss!

${loading}