Till sidans huvudinnehåll

Möt en enhetschef måltid


Maria Löfvenholm har personalansvar för de som lagar mat i till exempel skolor och ser till att de har rätt kompetens för arbetet de utför. Se en kort film om hennes arbete.

Maria Löfvenholm, enhetschef måltid

Maria Löfvenholm har blont hår uppsatt med en svart klämma. Hon har en svart kockjacka på sig. Hon är på sin arbetsplats, ett förskolekök. Runt henne jobbar flera kollegor med att laga mat. En kvinna med svart kockjacka och svart hår lägger spaghetti i en stor kastrull. Hon ler. En annan kvinnlig kollega med vit huvudduk häller upp gul pastasås i en karott.

– Grunden till god arbetsmiljö är att prata med medarbetarna. De är sin egen arbetsmiljö och jag måste lyssna på svaren de redan sitter på, säger Maria Löfvenholm.


Kontakta Göteborgs Stad

Öppettider

Telefon och e-post

Telefon
031-365 00 00 (Göteborgs Stads kontaktcenter)
Kontaktformulär

Ställ en fråga eller lämna en synpunkt.

Fyll i din e-postadress om du vill ha svar.
Ställ en fråga eller lämna en synpunkt. Beskriv ditt ärende så detaljerat som möjligt. Max 5000 tecken.
Göteborgs Stad behandlar dina personuppgifter i enlighet med bestämmelserna i dataskyddsförordningen, DSF. För mer information, se Så här behandlar kommunen dina personuppgifter.

Postadress

Göteborgs Stad
404 82 Göteborg

I fokus

kvinna som ler

Våra yrkesområden

I Göteborgs Stad finns över 100 yrken och runt 1000 befattningar. Läs mer om våra yrkesområden.

förstoringsglas

Lediga jobb

Vi söker nya kollegor varje dag. Hos oss kan du jobba som allt från lärare till landskapsarkitekt. Välkommen att hitta ditt nya jobb hos oss!

${loading}