Till sidans huvudinnehåll

Personuppgifter röjda men inte läckta

Senast uppdaterad: 12 maj 2023 klockan 15:05

Under en cyberattack mot vår leverantörs underleverantör hade aktören tillgång till filer som laddats upp i Visma recruit. Undersökningar visar i dagsläget att aktören bara öppnat filer i testmiljön. Göteborgs Stads leverantör bedömer det som osannolikt att aktören kunde ladda ner någon information.

Personuppgifter röjda men inte läckta

Receptionist Valhallabadet

Arbetsbeskrivning

Som medarbetare hos oss på Valhallabadet tillhandahåller du service till våra kunder och besökare och utför alla inom verksamheten förekommande arbetsuppgifter. I din roll som receptionist bemannar du receptionen tillsammans med övriga medarbetare. Våra besökare är såväl allmänhet i alla åldrar, skolklasser, föreningar och evenemangsbesökare osv.

Arbetsuppgifterna innebär försäljning av entréavgifter och badartiklar, försäljning av evenemangsbiljetter och information till våra besökare. Hantering av kassa- och passersystem med dagskassor, redovisning, fakturering och statistik tillsammans med konferens- och tidsbokningar, hantering av kundmail, lokalvård och lagerhantering ingår i tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill bli vår nya medarbetare!

Du ska ha god administrativ förmåga och erfarenhet av att arbete med service och kassasystem. Du ska ha gymnasiekompetens med goda kunskaper i svenska och engelska. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Vi ser det som meriterande att du har erfarenhet av arrangemang inom simidrotten och från föreningslivet. Det är även meriterande med erfarenhet inom friskvård som t ex vattenfys-, crawinstruktör- för att kunna vara flexibel och behjälplig på anläggningens olika avdelningar. Ordningssinne är ett måste för säkerheten men även för trivsel.

För oss är service viktigt! Vårt mål är att hjälpa våra besökare till en trevlig badupplevelse. Du ska därför ha hög social kompetens, vara serviceinriktad och sätta besökaren i fokus. Du är nyfiken och öppen för nya lösningar, gillar att ta tag i praktiska arbetsuppgifter och har förmåga att vara flexibel i ditt uppdrag. Du är en lagbyggare som uppskattar samarbete men kan också arbeta självständigt.

Vi vill fortsätta att ha en hög arbetsglädje! Det är därför viktigt att du har en positiv inställning och bidrar med detta i arbetsgruppen och mot våra besökare. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Arbetstiden är schemalagd och innebär tjänstgöring vardag-, helg- och kvällstid.

Våra ledord på Got Event är Glädje, Omtanke, Tillsammans och Kreativitet. Dessa ledord kommer att vara vägledande för oss i att finna rätt medarbetare.

Välkommen med din ansökan!

Om Got Event AB

Got Event är Göteborgs Stads evenemangs- och arenabolag och driver några av Sveriges mest älskade arenor: Scandinavium, Ullevi, Gamla Ullevi, Frölundaborg, Bravida Arena, Valhallarinken, Valhallabadet, Valhalla IP och Valhalla Sporthallar. Starka varumärken som alla bidrar till att Göteborg upplevs som en attraktiv och spännande stad att bo i, att arbeta i och att besöka.

Vi arrangerar också, tillsammans med Svenska Ridsportförbundet, Gothenburg Horse Show som är en av världens främsta inomhustävlingar för ridsport.

Vi är Miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas sedan 2004 och bedriver ett aktivt hållbarhetsarbete och allt vi gör genomsyras av hållbar utveckling.

Varje år besöker cirka 2 miljoner människor ungefär 400 idrotts- och underhållningsevenemang på någon av våra arenor. Dessutom välkomnar vi årligen nästan en halv miljon badbesökare till Valhallabadet.

Bolaget omsätter ungefär 200 miljoner kronor och vi är cirka 140 medarbetare som ger allt för att skapa bra förutsättningar för att genomföra evenemang i världsklass. Vi brukar säga att vi bidrar till att skapa magiska ögonblick!

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2023-06-05
Referensnummer
C141838

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid
Antal tjänster
1
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Tillträde
2023-07-10. Tillträde kan ske efter överenskommelse
Tidsbegränsat till
2024-07-31

Kontaktpersoner

Anette Fredriksson
Platschef
Telefon: 031-3684516

Fackliga företrädare

Richard Nilsson
Vision
Telefon: 031-3684524

Tipsa en vän

Dela annonsen

${loading}