Till sidans huvudinnehåll

Got Event AB söker nu en kock till restaurangerna på Scandinavium

Arbetsbeskrivning

Som kock jobbar du nära Köksmästaren och dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera, förbereda, tillaga och presentera maten på ett tilltalande sätt. Arbetstiden är till största del förlagd under dagtid men vid evenemang förekommer även kvälls- och helgarbete.

Kvalifikationer

Vi ser att du har en dokumenterad kockutbildning och god praktisk erfarenhet av yrket. Som kock kan du självständigt utföra alla förekommande arbetsuppgifter i ett kök. Du är en lagspelare som medverkar till att utveckla verksamheten och bemöter våra matgäster och medarbetare på ett vänligt sätt.

Formella kompetenser;
• Kockutbildning
• Minst 5 års erfarenhet av att arbeta som kock
• God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.
• Erfarenhet av att ha arbetat med À la carte

Om Got Event AB

Got Event är Göteborgs Stads evenemangs- och arenabolag och driver några av Sveriges mest älskade arenor: Scandinavium, Ullevi, Gamla Ullevi, Frölundaborg, Bravida Arena, Valhallarinken, Valhallabadet, Valhalla IP och Valhalla Sporthallar. Starka varumärken som alla bidrar till att Göteborg upplevs som en attraktiv och spännande stad att bo i, att arbeta i och att besöka.

Vi arrangerar också, tillsammans med Svenska Ridsportförbundet, Gothenburg Horse Show som är en av världens främsta inomhustävlingar för ridsport.

Vi är Miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas sedan 2004 och bedriver ett aktivt hållbarhetsarbete och allt vi gör genomsyras av hållbar utveckling.

Varje år besöker cirka 2 miljoner människor ungefär 400 idrotts- och underhållningsevenemang på någon av våra arenor. Dessutom välkomnar vi årligen nästan en halv miljon badbesökare till Valhallabadet.

Bolaget omsätter ungefär 300 miljoner kronor och vi är cirka 140 medarbetare som ger allt för att skapa bra förutsättningar för att genomföra evenemang i världsklass. Vi brukar säga att vi bidrar till att skapa magiska ögonblick!

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2024-07-11
Referensnummer
C200319

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid
Antal tjänster
1
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Tillträde
2024-09-02
Tidsbegränsat till
2025-05-31

Kontaktpersoner

Jonas Fredö
Köksmästare
E-post: jonas.fredo@gotevent.se
Johan Nyth
Försäljningschef
Telefon: 031-3684495

Fackliga företrädare

Joel Wiktorsson
Kommunal Väst
E-post: joel.wiktorsson@gotevent.se

Tipsa en vän

Dela annonsen

${loading}