Till sidans huvudinnehåll

Personuppgifter röjda men inte läckta

Senast uppdaterad: 12 maj 2023 klockan 15:05

Under en cyberattack mot vår leverantörs underleverantör hade aktören tillgång till filer som laddats upp i Visma recruit. Undersökningar visar i dagsläget att aktören bara öppnat filer i testmiljön. Göteborgs Stads leverantör bedömer det som osannolikt att aktören kunde ladda ner någon information.

Personuppgifter röjda men inte läckta

Säkerhetstekniker

Arbetsbeskrivning

Som säkerhetstekniker arbetar du på våra arenor med administration och underhåll av installerade säkerhetssystem. I dina arbetsuppgifter ingår att felsöka och åtgärda fel i våra driftmiljöer, installation samt övergripande hantering av låssystem och nycklar. Arbetet omfattar även utveckling av system- och integrationslösningar samt säkerställa att fastställd kvalitetsnivå upprätthålls.

Som säkerhetstekniker ingår du i Got Events säkerhetsavdelning och kommer ha ett nära samarbete och stöd av bolagets säkerhetschef. Du kommer också komma i nära kontakt med bolagets fastighetsenhet och evenemangsproduktion. Ditt och dina kollegors uppdrag är att tillsammans skapa en robust och framtidssäkrad verksamhet med kundens perspektiv i fokus.

Du har ett strategiskt och operativt utvecklingsansvar inom ramen för säkerhetsteknik. Du arbetar aktivt med att utveckla dina ansvarsområden och bidrar till lärande och utveckling hos dina medarbetare i vardagen.

Du har förmåga att fatta beslut, sätta gränser och ta egna initiativ inom ramen för ditt uppdrag. Som säkerhetstekniker är du förtroendeingivande och tydlig i din kommunikation och har lätt för att anpassa dig efter person och situation. Du ser återkoppling som en naturlig del av uppdraget och bidrar aktivt till ett arbetsklimat där lärande och delaktighet står i fokus.

Du har ett helhetsperspektiv och drivs av verksamhetens gemensamma framgångar. Ditt fokus på lösningar och förbättringar genomsyrar arbetet och du trivs med att bidra till en verksamhet i ständig utveckling.

Det är viktigt att du är kommunikativ och har en god förmåga att både initiera och att upprätthålla kontakter, både internt och externt. Du är van att samarbeta med andra, men arbetar lika effektivt på egen hand.

Du arbetar i huvudsak dagtid men kvällar och helger kan förekomma för att stötta vid större strategiskt viktiga evenemang.

Beroende på din bakgrund och tidigare erfarenheter kommer det också finnas möjligheter att utforma och utveckla tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett stort teknikintresse och goda kunskaper inom säkerhetstekniska system. Du är duktig på praktiskt arbete men även god administratör. Du har eftergymnasial utbildning eller motsvarande kunskaper inom området säkerhetsteknik.

Vi ser gärna att du har erfarenhet och kunskap inom:
• Aptus MuliAccess,
• Assa Cliq
• iLOQ
• TCP/IP

Du har kunskap och färdighet i Microsoft Office (Word. Excel, Powerpoint, Outlook). Erfarenhet av AutoCad eller Adobe är meriterande.

Du som söker kan också ha kompetens som tillför bredd och kompletterande perspektiv som sammantaget gör oss bättre. Kan du bidra med något eller flera av följande områden är det meriterande:
• CCTV,
• IT- och informationssäkerhet
• Systematiskt brandskyddsarbete
• Säkerhetsskydd

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig med hög social kompetens som är engagerad och ansvarstagande i ditt arbete. Som person har du ett prestigelöst förhållningssätt med god samarbetsförmåga och du bidrar aktivt till ett gott arbetsklimat och en kultur som skapar motivation, delaktighet och engagemang.

Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i både tal och skrift.

Du innehar körkort, lägst klass B.

Våra ledord på Got Event är Glädje, Omtanke, Tillsammans och Kreativitet. Dessa ledord kommer att vara vägledande för oss i att finna rätt medarbetare.

Övrig information

Kontaktperson under v. 20 Lotta Nibell, därefter Marcus Viberg.

Vi kommer löpande hantera inkomna ansökningar.

Välkommen med din ansökan!

Om Got Event AB

Got Event är Göteborgs Stads evenemangs- och arenabolag och driver några av Sveriges mest älskade arenor: Scandinavium, Ullevi, Gamla Ullevi, Frölundaborg, Bravida Arena, Valhallarinken, Valhallabadet, Valhalla IP och Valhalla Sporthallar. Starka varumärken som alla bidrar till att Göteborg upplevs som en attraktiv och spännande stad att bo i, att arbeta i och att besöka.

Vi arrangerar också, tillsammans med Svenska Ridsportförbundet, Gothenburg Horse Show som är en av världens främsta inomhustävlingar för ridsport.

Vi är Miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas sedan 2004 och bedriver ett aktivt hållbarhetsarbete och allt vi gör genomsyras av hållbar utveckling.

Varje år besöker cirka 2 miljoner människor ungefär 400 idrotts- och underhållningsevenemang på någon av våra arenor. Dessutom välkomnar vi årligen nästan en halv miljon badbesökare till Valhallabadet.

Bolaget omsätter ungefär 200 miljoner kronor och vi är cirka 140 medarbetare som ger allt för att skapa bra förutsättningar för att genomföra evenemang i världsklass. Vi brukar säga att vi bidrar till att skapa magiska ögonblick!

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2023-05-29
Referensnummer
C140325

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid
Antal tjänster
1
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktpersoner

Marcus Viberg
Säkerhetsansvarig
Telefon: 031-3684334
E-post: marcus.viberg@gotevent.se
Lotta Nibell
VD
Mobil: 031-3684370

Fackliga företrädare

Joel Wiktorsson
Kommunal Väst
Telefon: 031-3684564
Annelie Andersson
Vision
Telefon: 031-3684443

Tipsa en vän

Dela annonsen

${loading}