Till sidans huvudinnehåll

Vaktmästare till Ånässkolan och Bagaregårdsskolan

Arbetsbeskrivning

Internservice inom Grundskoleförvaltningen i Centrum är organiserat i fyra vaktmästeri och lokalvårdsenheter. Arbetsgrupperna består av ca 25-35 medarbetare. Hos oss arbetar vaktmästare med att leverera service till skolorna inom förvaltningen.

Vi söker nu en vaktmästare som kan bidra med kvalitativ service och utveckling till Ånässkolan och Bagaregårdsskolan. Vi eftersträvar gott samarbete mellan enheterna i Centrum där vi löser större och mer komplexa uppgifter tillsammans, men utgår från egna skolor.

Arbetsuppgifterna kan variera brett. Uppdragen kan vara allt från monteringsarbete, byte av ljuskällor, reparationer, anläggningsskötare, arbete med cuper och återvinningshantering till posthantering. En del av arbetsuppgifterna är även inköp och beställningar till verksamheten. I arbetet förekommer tunga lyft då vi hjälper många verksamheter med flytt av diverse saker.

Göteborgs Stad jobbar med självservice för frånvarorapportering. Vi använder verktyg från Office365 i vårt arbete, främst e-post genom Outlook, och även Teams, OneNote, SharePoint, Excel och Word.

Arbetstiden är 07:00 till 15:30 enligt schema.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en gymnasial utbildning och flerårig erfarenhet av liknande arbete. Har du erfarenhet av liknande arbete på skola är det meriterande för tjänsten. Vi ser även gärna att du har erfarenhet av att arbeta med övernattningar på skola, så som under cuper och dylikt.

Tjänsten innebär även ett visst administrativt arbete och därför krävs också en god datavana. Du behärskar svenska såväl i tal som i skrift. Du kommer köra en del bil i tjänsten, så B-körkort och körvana är ett krav.

För att trivas i rollen som vaktmästare behöver du vara serviceinriktad och sätta kunden i fokus. Som person är du positiv och lösningsfokuserad, vilket innebär att du ser lösningar i stället för problem och att du även kan komma med nya idéer och förslag. Du har förmåga att arbeta självständigt och i grupp. Som person är du strukturerad och planerar dagen utifrån de uppdrag du har. Förutom samarbete med kollegor kommer du även ha mycket kontakt med våra kunder och annan personal, vilket kräver att du har en god samarbetsförmåga samt är duktig på att etablera goda relationer.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten tillsätts under förbehåll att den inte tas i anspråk av interna skäl.

Övrig information

Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Om Grundskoleförvaltningen

I grundskoleförvaltningen har vi en trygg och tillitsfull kultur. Vi bryr oss om våra elever och varandra. Vi finns till för eleverna, vi samarbetar med vårdnadshavarna och varandra, och vi är öppna för nya tankar och idéer. Här skapar vi bra förutsättningar för den pedagogiska utvecklingen.

Bli en av oss!
Nu söker vi dig som har ett stort engagemang för att utveckla en modern verksamhet där vi har fokus på att:
• öka kvaliteten i undervisningen för att öka elevers lärande.
• skapa tydligare ansvar, styrning och ledning för att öka elevers kunskapsresultat.
• öka likvärdighet mellan skolor för att alla elever ska få tillgång till undervisning av hög kvalitet samt kompensera för deras olika förutsättningar.

Göteborgs grundskoleförvaltning är en av de största skolförvaltningarna i Sverige. Vi ansvarar för stadens kommunala skolor från förskoleklass till årskurs nio, grundsärskolan, kulturskolan och fritidshemmen. I förvaltningen finns 138 kommunala grundskolor där nästan 47 000 elever varje dag går i skolan. Hela förvaltningen har cirka 9 700 medarbetare som gemensamt arbetar med att utveckla och ta hand om verksamheten - tillsammans banar vi väg för framtidens skola.

Följ gärna vår resa på Linkedin: https://www.linkedin.com/company/goteborgs-grundskoleforvaltning

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2023-10-02
Referensnummer
CC155970

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid
Antal tjänster
1
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
Tillträde snarast möjligt, enligt överenskommelse.

Kontaktpersoner

David Jardesjö
Enhetschef Lokalvård och Vaktmästeri Centrum 1B
E-post: david.jardesjo@grundskola.goteborg.se

Fackliga företrädare

Kommunal
Telefon: 010-442 94 95
E-post: goteborg.vast@kommunal.se

Tipsa en vän

Dela annonsen

${loading}