Till sidans huvudinnehåll

Undersköterska till Kålltorps Hospice

Arbetsbeskrivning

Nu behöver vi dig som är undersköterska och vill arbeta på Kålltorps Hospice, en palliativ vårdavdelning som drivs av Göteborgs Stad. Vi erbjuder god vård i livets slutskede i en positiv och trygg miljö där en stabil och engagerad personalgrupp genom både kompetens och kreativitet bidrar till god omvårdnad. Kålltorps Hospice omges av en grön och stimulerande utemiljö vid namn Sinnenas trädgård där möjlighet till utevistelse enkelt kan erbjudas till våra gäster.

Vården bygger på hospicefilosofin vilken är en symtomlindrande helhetsvård för svårt sjuka och deras närstående i livets slutskede. Vi arbetar utifrån ledorden trygghet, integritet och livskvalitet/välbefinnande. Hos oss arbetar du i team tillsammans med sjuksköterska, läkare, kurator och arbetsterapeut/fysioterapeut där allas kompetens är viktig och bidrar till en god och säker vård.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Arbetet på Hospice sätter höga krav på trygghet och säkerhet i den egna yrkesrollen och för att arbeta hos oss behöver du ha lång och bred dokumenterad erfarenhet från hälso- och sjukvården. Du behöver känna dig trygg med medicinteknisk utrustning och med att utföra omfattande omvårdnadsåtgärder i ditt dagliga arbete. Vidare är det meriterande att du har arbetat inom flera olika verksamhetsområden inom slutenvården så att du har mött olika patientgrupper.

Då många av våra patienter kommer direkt från sjukhuset eller palliativa team behöver du känna dig trygg med att vårda svårt sjuka patienter, men också känna dig trygg i samtal med både patienter och deras närstående. Du har ett stort intresse för palliativ vård och drivs av en önskan att skapa guldkant för våra patienter under livets sista tid. Då arbetet på Hospice är teambaserat behöver du också trivas med att arbeta tillsammans med kollegor från varierande professioner och liksom vi se teamet som en styrka.

Det är starkt meriterande om du har specialistutbildning (YH-utbildning) för undersköterskor inom palliativ vård. Arbetet på Hospice bedrivs dygnets alla timmar och schemaläggning sker för närvarande i Time Care. Vi arbetar omväxlande dag och kväll och helg med tjänstgöring fem helger av tolv. Ett krav för anställning är att du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

Vi förutsätter att du som söker är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Vidare tror vi att du är serviceinriktad i din yrkesroll och har ett gott bemötande mot dina medmänniskor, kombinerat med nyfikenhet och noggrannhet. I ditt arbetssätt är du lugn och metodisk samt har lätt för att behålla fokus. Om beskrivningen passar in på dig är du sannolikt rätt person för vår verksamhet.

I denna rekrytering ansöker du utan personligt brev. När du söker kommer du få svara på frågor relevanta för tjänsten. Dina svar blir en viktig del av vårt urvalsarbete. Välkommen med din ansökan!

Övrig information

Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vi arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Som medarbetare i äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen erbjuder vi dig:
• Trygg anställning med goda anställningsvillkor
• Karriärmöjligheter
• Internutbildningar
• Spännande och meningsfulla arbetsuppgifter
• Introduktion vid nyanställning
• Heltid med möjlighet till deltid
• Friskvårdsbidrag, cykelbidrag samt andra rabatter och erbjudanden

Före erbjudande om anställning ber vi dig uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister tillsammans med giltig identitetshandling. Beställt utdrag ska vara oöppnat. Du ska själv begära ett utdrag från polisens belastningsregister vilket du kan göra via följande länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/

När du söker jobb hos oss tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag:
Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Om Äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen

Vi är en ledande aktör inom hälsa vård och omsorg med höga ambitioner som erbjuder många möjligheter till utveckling. Vi söker dig som tillsammans med 10 000 kollegor vill vara med och göra det möjligt – i både handling och bemötande.  

Vi är i en framtidsbransch och därför är det viktigt att visa vad vi står för och vad du kan få uppleva om du blir en del av oss. Det kommer bli en spännande resa mot världens bästa stad för ett långt och värdigt liv. Vi är Göteborg. Välkommen ombord! 

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2023-10-02
Referensnummer
C155759

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid
Antal tjänster
1
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse

Kontaktpersoner

Khalil Sendi
Enhetschef
Telefon: 031-365 52 95
E-post: khalil.sendi@aldrevardomsorg.goteborg.se

Fackliga företrädare

Kommunal
Telefon: 010-442 94 95
E-post: goteborg.vast@kommunal.se

Tipsa en vän

Dela annonsen

${loading}