Till sidans huvudinnehåll

Projektingenjör

Arbetsbeskrivning

Vill du ha ett variationsrikt arbete där du får använda många delar av din kompetens? Då är tjänsten som projektingenjör hos oss något för dig! Vi söker nu en engagerad projektingenjör som ska driva projekt för att underhålla och förbättra Gryaabs reningsanläggning. Hos oss kommer du att arbeta självständigt med projekt och till hjälp har du erfarna kollegor och en stöttande chef. Din närmsta arbetsgrupp består av nio engagerade och positiva personer som i huvudsak arbetar med planering av daglig drift och underhåll av anläggningarna.

Du kommer att ansvara för mindre projekt i olika faser, från utredning och projektering till färdigställt projekt och tar ett helhetsansvar för arbets- och byggarbetsmiljö. Du ser till att dokumentera och överlämnar projekt till den förvaltande organisationen på ett bra sätt. Du ansvarar för kostnadskalkyler, upphandling av resurser, material och entreprenader inom ramen för lagen om offentlig upphandling. Under projektets gång rapporterar du löpande till Gryaabs driftledningsgrupp.

Kvalifikationer

Du har teknisk högskoleutbildning och/eller dokumenterad erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig och relevant för tjänsten och uppdraget.
Som projektingenjör jobbar du med förändringar, använder tiden effektivt och arbetar strukturerat och metodiskt. Du är driven och har förmåga att engagera dina kollegor mot uppsatta mål. Du har lätt för att samarbeta med både interna och externa aktörer. Gryaab är en arbetsplats där du kan utvecklas och med ditt engagemang och din arbetsvilja blir du en självklar del i teamet. Du har förmåga att dela information, tankar och idéer och anpassar din kommunikation efter målgrupp och situation. Genom att vara intresserad och ansvarsfull så skapar du förståelse för andra och bidrar till ett positivt arbetsklimat.

Vi ser det som meriterande om du tidigare har jobbat med VA-processer.

Övrig information

Hos oss kommer du att ha spännande och meningsfulla arbetsuppgifter. Du har möjlighet till flextid och vi erbjuder ett friskvårdsbidrag som vi hoppas att du använder. Du kan träna på vårt gym och som cykelvänlig arbetsplats har vi också bidrag för utrustning och cykelservice. Gryaab har en personalförening som ordnar många uppskattade trivselaktiviteter under året. Vi tycker att jämställdhet är en viktig faktor både för att nå bra resultat och för att utveckla verksamhetens innehåll och kvalitet. Gryaab har drygt 120 anställda och omsätter cirka 365 miljoner kronor. Vill du läsa mer om oss gå in på gryaab.se

Gryaab undanber sig att kontaktas av bemannings- och rekryteringsföretag. I denna rekrytering kommer eventuellt testning att användas. Löpande urval och intervjuer kan ske.

Om Gryaab

På Gryaab jobbar vi tillsammans för ett renare hav och en hållbar framtid. Vi är ett regionalt bolag som renar avloppsvattnet från sju kommuner. Vi kombinerar teknik, innovation och resursåtervinning som skapar miljönytta varje dag. Hållbar utveckling står i fokus. Gryaabs medarbetare är vår viktigaste resurs och du har stora utvecklingsmöjligheter hos oss. Här finns en stark vi-känsla där vi genom ett öppet och positivt synsätt skapar förutsättningar för en arbetsmiljö där vi trivs och mår bra. När vi mår bra gör vi också ett bättre jobb! Ett starkt engagemang är något som kännetecknar oss och i en öppen och positiv miljö kan engagemanget växa.

Gryaab är inne i en expansiv fas som bland annat innebär att vi kommer genomföra vår största utbyggnad någonsin. Utbyggnaden beräknas vara färdig år 2036. Vill du bli en av oss och vara med på vår resa för ett renare hav och en mer hållbar framtid? Sök jobb hos oss!

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2023-10-02
Referensnummer
C155534

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid
Antal tjänster
1
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
2023-11-01. Tillträde 231101 eller enligt överenskommelse

Kontaktpersoner

Axel Flygare
Gruppchef Driftplanering
Telefon: 031-647472
E-post: axel.flygare@gryaab.se
Malin Olsson
Avdelningschef Projekt och Planering
Telefon: 031-64 74 14
E-post: malin.olsson@gryaab.se

Fackliga företrädare

Liza Wellsjö
Saco
E-post: liza.wellsjo@gryaab.se

Tipsa en vän

Dela annonsen

${loading}