Till sidans huvudinnehåll

Goteborg.se ligger nere på söndag 16 juni kl. 9-15

Senast uppdaterad: 14 juni 2024 klockan 10:33

På söndag 16 juni utför vi underhåll på goteborg.se. Det innebär att goteborg.se ligger nere ungefär klockan 9-15, men det kan bli klart tidigare. Vi hoppas att det inte skapar problem för dig och att du har möjlighet att besöka webbplatsen en annan tid.

Drifttekniker inriktning El/automation

Arbetsbeskrivning

Befattningen som drifttekniker hos oss är väldigt varierande då den omfattar väldigt många delar inom tekniska installationer i staden. Bl.a. innebär det arbeten inom underhåll av el-, styr- och reglerkomponenterna på öppningsbara broar, tillsyn av pumpanläggningar och andra tekniska system i staden. Mindre nyinstallationer, fastighetsdrift av egna och kunders anläggningar/byggnader förekommer samt mindre nyinstallationer. Det förekommer även underhåll/rengöring på avvattningssystem och viss mekanik- och smörjning. Semesteravlösning för brokörning i skiftgång kan bli aktuellt eft. utbildning och även beredskapstjänstgöring var fjärde alt. femte vecka kan komma att ingå.

Kvalifikationer

Du ska ha utbildning med inriktning el/automation el. motsvarande. Du har erfarenhet från arbetsområdet underhåll och drift av el-, styr- och reglerutrustning. Vidare behöver du ha erfarenhet från felsökning och reparation av PLC-styrd elutrustning. Ytterligare behöver du vara väl förtrogen med schemaläsning på ritningar.
Då befattningen innebär kontakt med allmänhet ställer vi krav på en god kommunikativ förmåga. Du ska kunna arbeta självständigt med förmåga att fatta egna beslut men också ha god samarbetsförmåga och tycka om att arbeta i grupp. B-körkort är ett krav. Behärska svenska och engelska flytande i tal och skrift
Meriterande
El-auktorisation AL alt B el. motsvarande

Förvaltningen anser att mångfald bland våra medarbetare bidrar till att utveckla såväl vår verksamhet som gemenskapen på arbetsplatsen.

Välkommen med din ansökan!

Övrig information

Vi erbjuder en arbetsplats i en förvaltning där utveckling står i fokus, både internt hos oss och även i flertalet av de uppdrag vi bedriver i staden. Våra medarbetare har breda och varierande kompetenser. Vår arbetsplats är belägen i centrala Göteborg och vi erbjuder medarbetarförmåner såsom flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag och cykelförmåner. Ett hållbart arbetsliv är viktigt för oss där du ska kunna kombinera ett spännande och givande arbetsliv med ditt privatliv. Vi vill att våra arbetsplatser ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi tror att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet.
Om rekryteringsprocessen:
För din kännedom arbetar vi med kompetensbaserade rekryteringsprocesser, en metod som innebär att vi fokuserar på kompetens för tjänsten samt personliga egenskaper. Ansökningarna hanterar vi löpande och kan komma att bjuda in till intervjuer innan sista ansökningsdag.
Vill du veta mer om oss? Följ vår företagssida på LinkedIn:
https://www.linkedin.com/company/stadsmiljo-goteborgs-stad/
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings-, kandidatsöknings- och rekryteringsföretag samt försäljning av ytterligare annonser.

Om Stadsmiljöförvaltningen

Stadsmiljöförvaltningen har ett helhetsansvar för stadens offentliga rum och samlade framkomlighet. Vi arbetar för att skapa tillgängliga, attraktiva och levande stadsmiljöer och naturområden. Förvaltningen äger och förvaltar spårvagnsnätet i Göteborg. På förvaltningen arbetar cirka 900 personer.

Stadsmiljöförvaltningen är en del av de stadsutvecklingsförvaltningar som finns i Göteborgs Stad. Gemensamt arbetar vi med att skapa förutsättningar för en fungerande infrastruktur, bostäder och lokaler med kvalitet, en inbjudande offentlig miljö och verkar för att staden blir hållbar ur alla perspektiv.

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2024-05-29
Referensnummer
C193397

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid
Antal tjänster
1
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktpersoner

Stefan Nyberg
enhetschef
Telefon: +46 (0) 70 778 34 01
E-post: stefan.nyberg@stadsmiljo.goteborg.se

Fackliga företrädare

Christian Karlsson
Kommunal
Telefon: 070-549 38 80

Tipsa en vän

Dela annonsen

${loading}