Till sidans huvudinnehåll

Lärare i slöjd till Eriksboskolan

Arbetsbeskrivning

Eriksboskolan är en skola med ca 250 elever och omfattar verksamhet inom förskoleklass till åk 6 samt fritidshem. Här har du möjlighet att påverka ditt arbete i stort och smått. Eriksboskolan ligger just nu centralt placerad i Hjällbo, i väntan på att vår nya skola ska byggas klar. Skolan kommer framöver att flytta tillbaka in i helt nybyggda lokaler vid Lärjeån.

Hos oss är skolans värdegrund en självklar del av vår verksamhet. Värdegrundsarbetet ska främja demokrati och allas lika värde och är en naturlig integrerad del i din undervisning. Eriksboskolan är en PALS-skola och arbetar aktivt med att skapa en god inlärningsmiljö där eleverna trivs och känner sig trygga. Vårt mål är att utveckla och bygga en god lärandemiljö för alla elever, personal och föräldrar genom positiva handlingar och delaktighet. En trygg lärandemiljö kännetecknas av tydliga förväntningar på kunskapsmål, positivt beteende och sociala färdigheter.

Vi söker nu en legitimerad lärare med behörighet att undervisa i slöjd för årskurserna 3 - 6. På Eriksboskolan kommer du att ingå i ett arbetslag med kompetenta och engagerade kollegor. Tillsammans utvecklar, följer ni upp och utvecklar undervisningen samt bidrar till skolans utveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är en legitimerad lärare med behörighet att undervisa i slöjd för årskurserna 3 - 6.

Som person tycker du om att leda, ta ansvar för helheten och samarbeta med andra. Du har ett utvecklingsfokus med barnets bästa för ögonen. Din undervisning präglas av lusten till lärande där eleverna ges utrymme till delaktighet och engagemang. Den mångfald som genomsyrar skolan berikar undervisningen och möjliggör kreativa lärmiljöer. Elevens behov kommer i första hand. För att arbetar hos oss är det viktigt att du delar denna syn och ser positivt på skolutveckling och måluppfyllelse. Skolans värdegrund genomsyrar hur du agerar gentemot elever och vårdnadshavare, vilket betyder att du som söker måste vara väl insatt i skolans värdegrund samt andra relevanta styrdokument.

Stämmer beskrivningen in på dig?

Varmt välkommen med din ansökan!

Tjänsten tillsätts under förbehåll att den inte tas i anspråk av interna skäl

Övrig information

Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Om Grundskoleförvaltningen

I grundskoleförvaltningen har vi en trygg och tillitsfull kultur. Vi bryr oss om våra elever och varandra. Vi finns till för eleverna, vi samarbetar med vårdnadshavarna och varandra, och vi är öppna för nya tankar och idéer. Här skapar vi bra förutsättningar för den pedagogiska utvecklingen.

Bli en av oss!
Nu söker vi dig som har ett stort engagemang för att utveckla en modern verksamhet där vi har fokus på att:
• öka kvaliteten i undervisningen för att öka elevers lärande.
• skapa tydligare ansvar, styrning och ledning för att öka elevers kunskapsresultat.
• öka likvärdighet mellan skolor för att alla elever ska få tillgång till undervisning av hög kvalitet samt kompensera för deras olika förutsättningar.

Göteborgs grundskoleförvaltning är en av de största skolförvaltningarna i Sverige. Vi ansvarar för stadens kommunala skolor från förskoleklass till årskurs nio, anpassad grundskola, kulturskolan och fritidshemmen. I förvaltningen finns 138 kommunala grundskolor där nästan 47 000 elever varje dag går i skolan. Hela förvaltningen har cirka 9 700 medarbetare som gemensamt arbetar med att utveckla och ta hand om verksamheten - tillsammans banar vi väg för framtidens skola.

Följ gärna vår resa på Linkedin: https://www.linkedin.com/company/goteborgs-grundskoleforvaltning

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2024-02-26
Referensnummer
NC177657

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid
Antal tjänster
1
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktpersoner

Ulrika Weetom
Bitr. Rektor
E-post: ulrika.weetom@grundskola.goteborg.se

Fackliga företrädare

Joachim Varga
Sveriges Lärare
Telefon: 031-7015538
E-post: joachim.varga@fvsverigeslarare.se

Tipsa en vän

Dela annonsen

${loading}