Till sidans huvudinnehåll

Servicecoach för feriearbetare till Förvaltningen för Funktionsstöd

Arbetsbeskrivning

Är det du som gör skillnad och får andra att växa?
Vill du coacha ungdomar i deras första och bästa sommarjobb?

Vi söker nu 9 handledare för våra feriearbetare under sommaren 2024. Vill du vara en av dem?

I år söker förvaltningen coacher/handledare inom serviceområdet där du ska handleda feriearbetarna i att underhålla trädgård, fasad samt underhåll av utemöbler.
Servicegruppen kommer att bestå av 12 ungdomar och två handledare som kommer ut på våra BmSS (bostad med särskild service) samt Daglig Verksamhet och utför lättare arbeten runt huset och i trädgården, tex putsa fönster, rensa rabatter, slipa och måla utemöbler mm.

Du förväntas ta en aktiv roll i att planera och genomför upplägget i sin helhet och kommunikationen med verksamheten och med ungdomarna. Du har ett nära samarbete med andra handledare, samordnare och verksamheter.
För uppdraget behöver du ha tålamod och förmåga att förklara för och motivera eleverna att förstå vad det innebär att ha ett arbete genom att de ska passa tider, ta ansvar samt att fullfölja sina arbetsuppgifter.

Låter detta som ett intressant uppdrag? Vi ser fram emot din ansökan!

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete inom service. Erfarenhet av arbetsledning från föreningslivet alternativt servicebranschen är också meriterande.
Vi ser gärna att du talar flera språk.

Vi söker dig som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och ser till att arbetet blir utfört på rätt sätt. Du har lätt för att anpassa dig och ditt arbetssätt utifrån ändrade förutsättningar och ny information.

Du har ett starkt engagemang och entusiasm för ditt arbete. Du tar initiativ och ansvar för att arbetet går framåt, oavsett om du arbetar ensam eller tillsammans med andra.
Du får energi av att bidra till andras lärande och du skapar förutsättningar för att lärande ska kunna ske. Du har förmåga att förklara problem och information för olika mottagare och ur olika perspektiv. Du uppmuntrar till dialog, delaktighet och engagemang.

Övrig information

Urval påbörjas under ansökningstiden.

I den här rekryteringen kommer du få svara på ett antal frågor där du får beskriva din kunskap inom området i stället för att skicka ett personligt brev.

Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering.

Före erbjudande om anställning ber vi dig uppvisa giltig fotolegitimation (ej körkort) samt utdrag ur polisens belastningsregister. Beställt utdrag ska vara oöppnat.
Du ska själv begära ett utdrag från polisens belastningsregister. Detta görs på polisens hemsida antingen via e-tjänst (Arbete med barn i annan verksamhet än skola och barnomsorg) eller med hjälp av blankett "Begäran om utdrag från belastningsregister för arbete med barn i annan verksamhet" (utdrag nr 442.14 )

Du kan endast skicka in din ansökan via vårt rekryteringssystem eftersom all hantering av personuppgifter skall ske enligt GDPR.

Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk i förvaltningen eller stadens omställningsarbete.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag: Inför denna rekrytering har vi valt rekryteringskanaler och önskar inte erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- eller rekryteringshjälp.

Om Förvaltningen för funktionsstöd

Vi är alla olika. Vi är alla också lika och har samma rätt till ett tryggt hem, en meningsfull sysselsättning och att känna oss värdefulla. Då utvecklas vi och kan delta i samhället. Förvaltningen för funktionsstöd bedömer behov och ger stöd till de som har rätt till det. Personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett gott och självständigt liv. Ett liv som alla andra.
Med 6 000 medarbetare är vi Sveriges största funktionsstödsförvaltning. Vi fattar beslut om och arbetar inom boende med särskild service, daglig verksamhet, sysselsättning, boendestöd, personlig assistans, olika former av avlastning, stöd och ledsagning. Vi arbetar aktivt med att utveckla och sprida kunskap inom Göteborgs Stad och till andra. På så sätt blir vi alla bättre på att förstå behov och ge rätt stöd. Tillsammans ser vi till att fler kan leva ett gott och självständigt liv som alla andra.
Välkommen att bli en av oss! Du är Göteborg.

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2024-03-04
Referensnummer
C172928

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid
Antal tjänster
9
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Tillträde
2024-06-12
Tidsbegränsat till
2024-08-11

Kontaktpersoner

Annelie Lehto
Administratör för arbetsmarknadsinsatser
Telefon: 0313665956
E-post: annelie.lehto@funktionsstod.goteborg.se
Carina Håberg
Verksamhetschef
Telefon: 031-366 03 17

Fackliga företrädare

Christina Matsdotter
Akademikerförbundet SSR
Telefon: 031–367 94 60
Jonas Parsmo
Vision
Telefon: 031-365 98 33
E-post: jonas.parsmo@funktionsstod.goteborg.se

Tipsa en vän

Dela annonsen

${loading}