Till sidans huvudinnehåll

Goteborg.se ligger nere på söndag 16 juni kl. 9-15

Senast uppdaterad: 14 juni 2024 klockan 10:33

På söndag 16 juni utför vi underhåll på goteborg.se. Det innebär att goteborg.se ligger nere ungefär klockan 9-15, men det kan bli klart tidigare. Vi hoppas att det inte skapar problem för dig och att du har möjlighet att besöka webbplatsen en annan tid.

Beredskap- och säkerhetssamordnare- projektanställning

Arbetsbeskrivning

Arbetet med krisberedskap och civilt försvar växer därför vill vi utöka med en till kollega. Uppdraget handlar om att i samarbete med UL säkerhet och krisberedskap leda och utveckla förvaltningens arbete med kontinuitplanering och beredskapsplanering. Du kommer också att delta i arbetet med andra socialförvaltningar, genomför workshop och övningar samt utvärderingar.

Du blir en del av staben och agerar som ett viktigt stöd för ledningen och avdelningscheferna i våra verksamheter. I ditt uppdrag ingår också att samordna arbete i framtagandet av planer för till exempel styr-el och nödvatten mellan fyra socialförvaltningar i Göteborg.

Kvalifikationer

Vi söker dig med relevant högskoleutbildning alternativt har motsvarande arbetslivserfarenhet inom beredskap och/eller säkerhet. Du är van vid att tolka och förstå olika myndighetskrav. Det är meriterande om du har dokumenterad erfarenhet av att driva och utveckla säkerhetsarbete och processer.

Du tar ett stort ansvar för ditt arbete och du har en god samarbetsförmåga. Vidare är du analytiskt och pedagogiskt lagd. Som person är du ansvarfull, kreativ, positiv och har stor vilja och förmåga att utveckla dig själv och andra. God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Förvaltningen har fått statliga medel för finansiering av tjänsten. Tjänsten är en projektanställning till 2024-12-31 med start snarast möjlighet. Omfattning 100%.

Om Socialförvaltningen Hisingen

Socialförvaltningen Hisingen är en del av socialtjänsten i Göteborgs Stad. Vi är en av fyra socialförvaltningar. Vi arbetar målmedvetet för att skapa en bättre vardag för invånarna på Hisingen.
Vi erbjuder stöd inom individ- och familjeomsorg, socialjour, hjälp vid missbruk och i integrationsfrågor. Vi arbetar även med fritidsverksamhet samt förebyggande arbete kring till exempel folkhälsoarbete, samhällsplanering, lokalt trygghetsarbete och integrationsfrågor.
Vill du ha ett viktigt och meningsfullt arbete där vi alla tillsammans utvecklar socialförvaltningen Hisingen där "vi är ett starkare ord än jag". Välkommen med din ansökan!

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2024-05-30
Referensnummer
C105821

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid
Antal tjänster
1
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Tillträde
Snarast eller enligt överenskommelse
Tidsbegränsat till
2024-12-31

Kontaktpersoner

Lamija Sabanovic
Avdelningschef
Mobil: 072-5845119

Fackliga företrädare

Carina Karlsson
Vision
Telefon: 031-366 88 22
E-post: carina.karlsson@fv.vision.se
Berglind Brynjarsdottir
Akademikerförbundet SSR
Telefon: 031-366 64 24
E-post: berglind.brynjarsdottir@socialhisingen.goteborg.se

Tipsa en vän

Dela annonsen

${loading}