Till sidans huvudinnehåll

Det råder eldningsförbud

Senast uppdaterad: 1 juni 2023 klockan 15:16

Göteborgs Stad har infört eldningsförbud för all eldning och grillning i skog och markområden som ligger så nära skog att elden lätt kan spridas dit. Eldningsförbudet gäller från 1 juni klockan 15.00 och tills vidare.

Förbjudet att elda i skog och mark inom kommunen

Personuppgifter röjda men inte läckta

Senast uppdaterad: 12 maj 2023 klockan 15:05

Under en cyberattack mot vår leverantörs underleverantör hade aktören tillgång till filer som laddats upp i Visma recruit. Undersökningar visar i dagsläget att aktören bara öppnat filer i testmiljön. Göteborgs Stads leverantör bedömer det som osannolikt att aktören kunde ladda ner någon information.

Personuppgifter röjda men inte läckta

Förskollärare till grundsärskolan Bergsjöskolan

Arbetsbeskrivning

Bergsjöskolan är en skola med elever från förskoleklass till åk 9 samt grundsärskola 1-9. Här går drygt 450 elever från hela världen med olika erfarenheter, skolbakgrund och kunskap. Bergsjöskolan ligger i östra delen av Bergsjön, mellan Rymdtorgets spårvagnshållplats och själva Rymdtorget. Du tar dig enkelt hit med lokaltrafiken från centrala Göteborg.

Idag består vår grundsärskola av fem klasser med sex-tio elever i varje och totalt 25 anställda, som samarbetar väl. Vi arbetar utifrån ett helhetsperspektiv där vi utgår från varje elevs styrkor och förutsättningar.

Vi söker nu en förskollärare till vår grundsärskola. Du kommer att ha flera elevassistenter till din hjälp och även ett elevhälsoteam som stöttar. Antalet elever du kommer att arbeta med varierar. Vi erbjuder dig ett stimulerande och utvecklande arbete där du får möjlighet att vara med och påverka verksamheten på vår skola. Det kan variera vilken elevgrupp du undervisar i från år till år, men nu söker vi i första hand dig som kan undervisa i en grupp högstadieelever inom ämnesområden. Denna grupp är högfungerande för att vara inom ämnesområden, men behöver mycket träning för ökad självständighet. De kan kommunicera med tal, ibland med stöd av tecken.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är behörig förskollärare, gärna med erfarenhet av att arbeta i grundsärskolan. Det är meriterande om du har erfarenhet av och kunskap inom NPF, språkstörning och alternativ kompletterande kommunikation. Du arbetar strukturerat med individuella anpassningar och tydliggörande pedagogik, samt har ett lågaffektivt förhållningssätt.

Som person är du lyhörd och en bra kommunikatör. Du har en god samarbetsförmåga och kan skapa förtroendefulla relationer med såväl kollegor som med elever och vårdnadshavare och du är trygg i dig själv och din yrkesroll. Du har förmåga att förklara för olika mottagare och ur olika perspektiv. Du uppmuntrar till dialog, delaktighet och engagemang.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten tillsätts under förbehåll att den inte tas i anspråk av interna skäl.

Urval och intervjuer påbörjas i mitten av juni.

Övrig information

Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Om Grundskoleförvaltningen

I grundskoleförvaltningen har vi en trygg och tillitsfull kultur. Vi bryr oss om våra elever och varandra. Vi finns till för eleverna, vi samarbetar med vårdnadshavarna och varandra, och vi är öppna för nya tankar och idéer. Här skapar vi bra förutsättningar för den pedagogiska utvecklingen.

Bli en av oss!
Nu söker vi dig som har ett stort engagemang för att utveckla en modern verksamhet där vi har fokus på att:
• öka kvaliteten i undervisningen för att öka elevers lärande.
• skapa tydligare ansvar, styrning och ledning för att öka elevers kunskapsresultat.
• öka likvärdighet mellan skolor för att alla elever ska få tillgång till undervisning av hög kvalitet samt kompensera för deras olika förutsättningar.

Göteborgs grundskoleförvaltning är en av de största skolförvaltningarna i Sverige. Vi ansvarar för stadens kommunala skolor från förskoleklass till årskurs nio, grundsärskolan, kulturskolan och fritidshemmen. I förvaltningen finns 138 kommunala grundskolor där nästan 47 000 elever varje dag går i skolan. Hela förvaltningen har cirka 9 700 medarbetare som gemensamt arbetar med att utveckla och ta hand om verksamheten - tillsammans banar vi väg för framtidens skola.

Följ gärna vår resa på Linkedin: https://www.linkedin.com/company/goteborgs-grundskoleforvaltning

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2023-06-09
Referensnummer
NC142799

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid
Antal tjänster
1
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
Enligt överenskommelse

Kontaktpersoner

Malin Öberg
Bitr. rektor
Mobil: 0721-46 16 04
E-post: malin.oberg@grundskola.goteborg.se

Fackliga företrädare

Joachim Varga
Sveriges Lärare
Telefon: 031-7015538
E-post: joachim.varga@fvsverigeslarare.se

Tipsa en vän

Dela annonsen

${loading}