Till sidans huvudinnehåll

Det råder eldningsförbud

Senast uppdaterad: 1 juni 2023 klockan 15:16

Göteborgs Stad har infört eldningsförbud för all eldning och grillning i skog och markområden som ligger så nära skog att elden lätt kan spridas dit. Eldningsförbudet gäller från 1 juni klockan 15.00 och tills vidare.

Förbjudet att elda i skog och mark inom kommunen

Personuppgifter röjda men inte läckta

Senast uppdaterad: 12 maj 2023 klockan 15:05

Under en cyberattack mot vår leverantörs underleverantör hade aktören tillgång till filer som laddats upp i Visma recruit. Undersökningar visar i dagsläget att aktören bara öppnat filer i testmiljön. Göteborgs Stads leverantör bedömer det som osannolikt att aktören kunde ladda ner någon information.

Personuppgifter röjda men inte läckta

Administratör inriktning planering till Dicksons Hus

Arbetsbeskrivning

Skapa hållbara vardagar med oss! Nu söker vi en administratör med inriktning planering till Dicksons Hus Vård och Omsorgsboende. Dicksons Hus Vård och Omsorgsboende är beläget i Lunden, vilket ligger i de centrala delarna i Göteborgs Stad.

Ditt uppdrag som administratör med inriktning planering är att säkerställa att vi möter våra omsorgstagares behov av vård och omsorg, genom att du är den som håller ihop verksamhetens planering för medarbetarna. I arbetet är det du som skapar förutsättningar för en god planerad verksamhet med stöd av digitala planerings- och uppföljningssystem.

Din arbetsplats är förlagd på Dicksons Hus Vård och Omsorgsboende och arbetstiden varierar mellan 6.30-16.30, flextid ingår. Arbetsuppgifterna innehåller följande:

• Koordinera för den dagliga driften och underhålla bemanningsplaneringen utifrån verksamhetens
bemanningskrav
• Viss personaladministration och schemaläggning i MA
• Samarbeta och samverka med interna och externa aktörer
• På uppdrag av chef ta fram statistik och rapporter gällande löpande bemanning
• Korttidsplanering
• Ge behörigheter till Sithskort mm
• Övriga administrativa uppgifter förekommer

Hos oss får du ett meningsfullt arbete där du gör skillnad för hyresgästerna i deras vardag. Vi är måna om att du ska ha rätt förutsättningar i jobbet och kunna känna glädje och stolthet över det vi gör för dem vi är till för.

Kvalifikationer

Vi söker dig med avslutad gymnasieutbildning samt erfarenhet från liknande administrativt arbete och/eller vård- och omsorgsarbete. Det är meriterande med eftergymnasialutbildning inom administration. Du är van att använda och kan lätt sätta dig in i nya IT-system. Likväl har du goda kunskaper i det svenska språket både i tal och skrift.

För att passa i rollen ser vi att du som person kan agera och ta självständiga beslut inom ramen för ditt uppdrag. Ditt arbete blir väl utfört med fokus på detaljerna. Du har lätt för att anpassa dig och ditt arbetssätt utifrån ändrade förutsättningar och ny information. Samtidig är du tydlig i din yrkesroll och agerar professionellt i situationer där andra ifrågasätter dig eller ställer orimliga krav.

I stället för personligt brev kommer du att svara på frågor om din kompetens och erfarenhet kopplat till tjänsten. Detta för en mer inkluderande och rättvis rekrytering.

Varmt välkommen med din ansökan!

Övrig information

Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vi arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Som medarbetare i äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen erbjuder vi dig:

• Trygg anställning med goda anställningsvillkor
• Karriärmöjligheter
• Internutbildningar
• Spännande och meningsfulla arbetsuppgifter
• Introduktion vid nyanställning
• Heltid med möjlighet till deltid
• Friskvårdsbidrag, cykelbidrag samt andra rabatter och erbjudanden

När du söker jobb hos oss tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag:
Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Om Äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen

I Äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen gör vi insatser som leder till goda möten med dem vi är till för och med varandra. Med en kultur, förhållningssätt och styrning- och ledning i ständig utveckling skapar vi de bästa förutsättningarna.

Vi är ca 9 000 medarbetare som jobbar i hela staden och som gemensamt driver verksamheten varje dag. Vi har över 50 vård- och omsorgsboenden, 200 korttidsplatser, 30 öppna träffpunkter, hemtjänst till över 8 000 personer och hälso- och sjukvård till 15 000 personer varje år.

Vill du också jobba för en mer meningsfull vardag och service av högsta kvalitet för invånarna i Göteborg? Välkommen till en arbetsplats där vi bryr oss om varandra, arbetar tillsammans och tänker nytt. Vi är Göteborg.

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2023-06-11
Referensnummer
C140548

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid
Antal tjänster
1
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse

Kontaktpersoner

Carina Ludvigsson
Enhetschef
Telefon: 031-366 10 41
E-post: carina.ludvigsson@aldrevardomsorg.goteborg.se

Fackliga företrädare

Johanna Häussler Sand
Huvudskyddsombud Vision
Telefon: 031-3651642
E-post: johanna.haussler.sand@aldrevardomsorg.goteborg.se
Kommunal
Telefon: 010-442 94 95
E-post: goteborg.vast@kommunal.se

Tipsa en vän

Dela annonsen

${loading}