Till sidans huvudinnehåll

Kock till tillagningsköket på Granlidens vård- och omsorgsboende

Arbetsbeskrivning

Är du kock och vill ha ett roligt omväxlande arbete där du gör skillnad för våra matgäster och miljön?

Vi söker nu en matglad kock till måltid Sydväst, Granlidens tillagningskök. I köket arbetar sex kockar, ett måltidsbiträde och en köksmästare. Vi lagar variationsrik husmanskost från grunden till vård och omsorgsboende. Varje dag lagar vi 700 portioner som innebär både lunch, kvällsmat och dessert, samt konsistensanpassade måltider och specialkost.

Ditt uppdrag blir att delta i det dagliga arbetet i köket. Det innefattar matlagning, bakning, disk, städ, servering och andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i storkök. Du arbetar tillsammans för att måltiden ska bli dagens höjdpunkt på våra boenden. Det ska vara roligt att gå till jobbet och vi söker dig som kan tillföra glädje och har viljan att göra ett bra jobb!

Hos oss arbetar du dagtid med tjänstgöring var tredje helg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:
• Har restaurang- och/eller storköksutbildning eller motsvarande
• Har relevant yrkeserfarenhet som kock
• Kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift
• Har datorvana och kan lätt sätta in dig i hur IT-system fungerar.

Det är meriterande om du:
• Har någon påbyggnadsutbildning eller särskild erfarenhet inom området, exempelvis inom specialkost eller seniormåltider.

För att axla rollen behöver du tar du dina arbetsuppgifter på allvar, ser till att arbetet blir utfört rätt och slutför det du påbörjar. Tillsammans med dina kollegor utför du uppgifter och når dina och gemensamma mål, där du bidrar till att skapa förståelse och verka för ett respektfullt arbetsklimat. Du utgår ifrån allas lika värde, visar respekt och hänsyn för dem du möter och skapar en god atmosfär i mötet. Du har en öppen och positiv attityd mot de vi är till för och har deras perspektiv i ditt agerande. När dagen blir annorlunda än planerad kan du anpassa ditt arbete, ditt synsätt och förhållningssätt. Du ser möjligheter i förändringen.

I denna rekrytering ansöker du utan personligt brev. När du söker kommer du få svara på frågor relevanta för tjänsten. Dina svar blir en viktig del av vårt urvalsarbete.

Urval och Intervjuer sker löpande. Vi ser framemot att ta del av din ansökan. Ansök idag!

Övrig information

Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vi arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Som medarbetare i äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen erbjuder vi dig:
• Trygg anställning med goda anställningsvillkor
• Karriärmöjligheter
• Internutbildningar
• Spännande och meningsfulla arbetsuppgifter
• Introduktion vid nyanställning
• Heltid med möjlighet till deltid
• Friskvårdsbidrag, cykelbidrag samt andra rabatter och erbjudanden

När du söker jobb hos oss tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR. Undantag är om du har skyddade personuppgifter, då ska du inte skicka in din ansökan här. Kontakta istället rekryterande chef för att lämna in din ansökan på annat sätt. Du hittar kontaktuppgifterna i annonsen. Tänk också på att inte ange referenser med skyddad identitet i din ansökan.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag:
Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Om Äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen

Vi är en ledande aktör inom hälsa vård och omsorg med höga ambitioner som erbjuder många möjligheter till utveckling. Vi söker dig som tillsammans med 10 000 kollegor vill vara med och göra det möjligt – i både handling och bemötande.  

Vi är i en framtidsbransch och därför är det viktigt att visa vad vi står för och vad du kan få uppleva om du blir en del av oss. Det kommer bli en spännande resa mot världens bästa stad för ett långt och värdigt liv. Vi är Göteborg. Välkommen ombord! 

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2024-07-19
Referensnummer
C200123

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid
Antal tjänster
2
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse

Kontaktpersoner

Cecilia Dahlén
Köksmästare
Telefon: 031-3657005
E-post: Cecilia.dahlen@aldrevardomsorg.goteborg.se

Fackliga företrädare

Kommunal
Telefon: 010-442 94 95
E-post: goteborg.vast@kommunal.se

Tipsa en vän

Dela annonsen

${loading}