Till sidans huvudinnehåll

Det råder eldningsförbud

Senast uppdaterad: 1 juni 2023 klockan 15:16

Göteborgs Stad har infört eldningsförbud för all eldning och grillning i skog och markområden som ligger så nära skog att elden lätt kan spridas dit. Eldningsförbudet gäller från 1 juni klockan 15.00 och tills vidare.

Förbjudet att elda i skog och mark inom kommunen

Personuppgifter röjda men inte läckta

Senast uppdaterad: 12 maj 2023 klockan 15:05

Under en cyberattack mot vår leverantörs underleverantör hade aktören tillgång till filer som laddats upp i Visma recruit. Undersökningar visar i dagsläget att aktören bara öppnat filer i testmiljön. Göteborgs Stads leverantör bedömer det som osannolikt att aktören kunde ladda ner någon information.

Personuppgifter röjda men inte läckta

Sjuksköterska till kompetensteam palliativvård Centrum

Arbetsbeskrivning

Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad? Nu behöver vi dig med kunskap och intresse för palliativ vård till vårt härliga team i Centrum. Vi bedriver en fantastisk vård för våra svårast sjuka patienter. Vården utgår från de fyra hörnstenarna genom att förebygga och lindra lidande, främja kontinuitet och god kommunikation mellan den sjuka personen, närstående och vårdpersonal oavsett huvudman. Vi utgår från vårt kontor i nyrenoverade lokaler på Skånegatan 9A.

Under 2022 har organisationen kring palliativt inriktad hälso- och sjukvård förändrats i Göteborg. Vi har nu byggt nu en ny organisation som tagit avstamp i det som tidigare varit ASIH (avancerad sjukvård i hemmet). Du arbetar i ett tvärprofessionellt team bestående av sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter. Vi arbetar personcentrerat och planerar arbetet utifrån den enskilde individens förutsättningar och behov. Våra patienter befinner sig i olika palliativa skeden och åldrar. Patienterna kan finnas både i hemmet men också i våra övriga kommunala boende former. Kompetensteamet för palliativ vård fungerar som ett stöd för övriga kollegor i hälso- och sjukvårdens olika verksamhetsområden. Som sjuksköterska kommer du även ha flera olika samarbetsytor med både primärvård och specialistvård.

På vår arbetsplats bryr vi oss om varandra och arbetar tillsammans för att ge en god och säker vård. Vill du vara med i detta betydelsefulla arbete så kommer du ges möjlighet att vara med och fortsätta att utveckla vårt kompetensteam.

Vem blir din chef?
Sandra Benjaminsson är som chef engagerad, lyhörd och gillar att driva verksamheten framåt tillsammans med engagerade medarbetare. Hon tror på öppenhet, tydlighet och frihet under ansvar. Arbetsmiljön är viktig och därför vill hon som chef finnas nära verksamheten " Arbetet är en stor del av livet vilket gör det viktigt att privatliv och arbetsliv synkar". Vill du läsa mer om Sandra Benjaminsson, gå gärna in på https://www.linkedin.com/in/sandra-benjaminsson-454697168/.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som har ett intresse och engagemang för den palliativa vården. Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom kommunal hälso- och sjukvård, onkologi, hospice eller liknande. Att sätta patienten i centrum är självklart för dig och du tycker det är roligt att utveckla och förbättra vården. Eftersom en stor del av arbetet handlar om att besöka patienter i deras hem ställer tjänsten krav på B-körkort.

Du kommer möta svårt sjuka patienter samt närstående vilket kräver egenskaper som empati och lyhördhet. Du trivs med samverkan och att ha många kontaktytor i syfte att göra skillnad för patienten och närstående samt har förmåga att arbeta självständigt. Du anpassar din kommunikation efter mottagare och situation. Du lyssnar in och skapar förståelse för de människor du möter i din yrkesroll i syfte att tillgodose deras behov.

Du tar din uppgift på allvar och är mån om att slutföra det du påbörjat. Du visar engagemang i ditt arbete och handlar i enlighet med fattade beslut, verksamhetsplan, mål, policys och riktlinjer. Du har en positiv attityd och kan prioritera om arbetet vid behov. Vidare förstår du vikten av tydlig samt relevant dokumentation och kommunikation.

I denna rekrytering kommer vi inte att efterfråga ett personligt brev som ansökningshandling. Istället kommer du som söker att få svara på ett antal frågor där vi ber dig beskriva din kompetens inom efterfrågat område. Detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del av vårt urvalsarbete.

Övrig information

Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vi arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Som medarbetare i äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen erbjuder vi dig:
• Trygg anställning med goda anställningsvillkor
• Karriärmöjligheter
• Internutbildningar
• Spännande och meningsfulla arbetsuppgifter
• Introduktion vid nyanställning
• Heltid med möjlighet till deltid
• Friskvårdsbidrag, cykelbidrag samt andra rabatter och erbjudanden

Före erbjudande om anställning ber vi dig uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister tillsammans med giltig identitetshandling. Beställt utdrag ska vara oöppnat. Du ska själv begära ett utdrag från polisens belastningsregister vilket du kan göra via följande länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/

När du söker jobb hos oss tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag:
Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Om Äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen

I Äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen gör vi insatser som leder till goda möten med dem vi är till för och med varandra. Med en kultur, förhållningssätt och styrning- och ledning i ständig utveckling skapar vi de bästa förutsättningarna.

Vi är ca 9 000 medarbetare som jobbar i hela staden och som gemensamt driver verksamheten varje dag. Vi har över 50 vård- och omsorgsboenden, 200 korttidsplatser, 30 öppna träffpunkter, hemtjänst till över 8 000 personer och hälso- och sjukvård till 15 000 personer varje år.

Vill du också jobba för en mer meningsfull vardag och service av högsta kvalitet för invånarna i Göteborg? Välkommen till en arbetsplats där vi bryr oss om varandra, arbetar tillsammans och tänker nytt. Vi är Göteborg.

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2023-06-14
Referensnummer
C142157

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid
Antal tjänster
1
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktpersoner

Sandra Benjaminsson
Enhetschef
Telefon: 031-365 76 83
E-post: sandra.benjaminsson@aldrevardomsorg.goteborg.se

Fackliga företrädare

Anna Ridderstad
Vårdförbundet
Mobil: 073-665 63 08
E-post: anna.ridderstad@aldrevardomsorg.goteborg.se

Tipsa en vän

Dela annonsen

${loading}