Till sidans huvudinnehåll

Kock/måltidsbiträde sökes till semestervikariat 2024

Arbetsbeskrivning

Vi söker kockar och måltidsbiträden till semestervikariat 2024 inom äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen i Göteborgs stad.

I rollen som kock eller måltidsbiträde är dina arbetsuppgifter tillagning och servering av goda och näringsriktiga måltider. I våra kök lagar du mat från grunden, har säsongsanpassade menyer och arbetar aktivt med att minska matsvinnet. Det ska vara roligt att gå till jobbet och vi söker dig som kan tillföra glädje och har viljan att göra ett bra jobb!

Arbetspassen är förlagda under dagtid på vardagar och helger. Vi har kök över hela staden och när du söker kan du önska var du vill arbeta. För dig som är intresserad finns möjlighet att redan under våren starta som timanställd.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:
• Är utbildad/under utbildning som kock/måltidsbiträde
• Meriterande med arbetslivserfarenhet från storkök eller restaurang
• Meriterande med arbetslivserfarenhet från seniormåltider, specialkost, livsmedelshygien och miljömåltider samt att laga mat i stora volymer
• Kunskap inom miljö och teknik i storhushåll samt egenkontroll är önskvärt.

Du behöver kunna behärska det svenska språket i tal och skrift eftersom läsa och följa recept, rutiner och instruktioner samt kommunicera med kollegor, beställare och matgäster ingår i uppdraget.

Vi söker dig som har lätt för att anpassa dig och ditt arbetssätt utifrån ändrade förutsättningar och ny information. Du har förmåga att arbeta tillsammans med andra för att utföra uppgifter och nå mål. I rollen krävs även att du är mån om att ta reda på vilka förväntningar som finns hos uppdragsgivare och att du är positiv och observant i ditt kundbemötande.

I denna rekrytering ansöker du utan personligt brev. När du söker kommer du få svara på frågor relevanta för tjänsten. Det är viktigt att är noga när du svarar för att vi ska kunna göra rätt urval och matcha dig med rätt uppdrag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Övrig information

Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vi arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering.

När du söker jobb hos oss tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag:
Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Om Äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen

Vi är en ledande aktör inom hälsa vård och omsorg med höga ambitioner som erbjuder många möjligheter till utveckling. Vi söker dig som tillsammans med 10 000 kollegor vill vara med och göra det möjligt – i både handling och bemötande.  

Vi är i en framtidsbransch och därför är det viktigt att visa vad vi står för och vad du kan få uppleva om du blir en del av oss. Det kommer bli en spännande resa mot världens bästa stad för ett långt och värdigt liv. Vi är Göteborg. Välkommen ombord! 

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2024-03-04
Referensnummer
C169805

Anställningsvillkor

Omfattning
Timavlönad
Antal tjänster
50
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse

Kontaktpersoner

Jesper Nyman
Verksamhetsstöd
E-post: jesper.nyman@aldrevardomsorg.goteborg.se

Fackliga företrädare

Kommunal
Telefon: 010-442 94 95
E-post: goteborg.vast@kommunal.se

Tipsa en vän

Dela annonsen

${loading}