Till sidans huvudinnehåll

Goteborg.se ligger nere på söndag 16 juni kl. 9-15

Senast uppdaterad: 14 juni 2024 klockan 10:33

På söndag 16 juni utför vi underhåll på goteborg.se. Det innebär att goteborg.se ligger nere ungefär klockan 9-15, men det kan bli klart tidigare. Vi hoppas att det inte skapar problem för dig och att du har möjlighet att besöka webbplatsen en annan tid.

Lärare åk 4-6 till Trollängsskolan

Arbetsbeskrivning

Trollängsskolan är en enparallellig skola med cirka 200 elever. Våra ledord är gemenskap, tillit och ömsesidig respekt. Vi arbetar aktivt för att skapa goda relationer mellan elever, vårdnadshavare och personal. Pedagogerna arbetar i arbetslag med syftet att eleverna blir trygga med alla vuxna. Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och utvecklande arbete där du får möjlighet att vara med och påverka. Vi arbetar för att alla elever ska känna trygghet, trivsel och utvecklas i sitt skolarbete. Goda relationer mellan elever, vårdnadshavare och personal är viktiga i det arbetet.

Vi arbetar ständigt med att utveckla verksamheten och erbjuder eleverna varierande och stimulerande lärandemiljöer. Vi arbetar även aktivt och strukturerat med elevers delaktighet genom att bjuda in dem som aktörer i sitt eget lärande. På skolan finns ett elevhälsoteam som finns till stöd och rådgivning för elever, personal och vårdnadshavare. Vi arbetar hälsofrämjande genom att utveckla kunskaper i ämnet hälsa, där motion, kost och livskunskap ingår. Vårt förhållningssätt och bemötande av elever och vuxna präglas av trygghet och professionalism.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med bred behörighet att undervisa i årskurs 4-6. Kunskaper i spanska språket är meriterande.

Du ska vara väl insatt i våra styrdokument och kunna omsätta dem i praktiken. Du ser den pedagogiska dokumentationen som ett viktigt verktyg för verksamhetens och elevens utveckling. Du kommer i din tjänst agera mentor och du har lätt att kommunicera både med elever, vårdnadshavare och kollegor.

Som lärare hos oss på Trollängsskolan behöver du vara trygg och tydlig i din yrkesroll, kunna ta ansvar, vara lyhörd och ha förmågan att se till varje elevs individuella behov. Du har förmåga att samarbeta och delta aktivt i det pedagogiska utvecklingsarbetet inom arbetslaget och förmår entusiasmera och engagera eleverna. Vi söker dig som har ett tydligt ledarskap och som har lätt för att skapa goda relationer. Du är trygg i din undervisning.

Låter detta som ett inspirerande och intressant arbete för dig? Där du tror att du kan vara med och göra skillnad? Tveka i så fall inte och sök denna tjänst redan idag!

Urval och intervjuer sker löpande.
Varmt välkommen med din ansökan!

Tjänsten tillsätts under förbehåll att den inte tas i anspråk av redan tillsvidareanställd personal.

Övrig information

Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Om Grundskoleförvaltningen

I grundskoleförvaltningen har vi en trygg och tillitsfull kultur. Vi bryr oss om våra elever och varandra. Vi finns till för eleverna, vi samarbetar med vårdnadshavarna och varandra, och vi är öppna för nya tankar och idéer. Här skapar vi bra förutsättningar för den pedagogiska utvecklingen.

Bli en av oss!
Nu söker vi dig som har ett stort engagemang för att utveckla en modern verksamhet där vi har fokus på att:
• öka kvaliteten i undervisningen för att öka elevers lärande.
• skapa tydligare ansvar, styrning och ledning för att öka elevers kunskapsresultat.
• öka likvärdighet mellan skolor för att alla elever ska få tillgång till undervisning av hög kvalitet samt kompensera för deras olika förutsättningar.

Göteborgs grundskoleförvaltning är en av de största skolförvaltningarna i Sverige. Vi ansvarar för stadens kommunala skolor från förskoleklass till årskurs nio, anpassad grundskola, kulturskolan och fritidshemmen. I förvaltningen finns 138 kommunala grundskolor där nästan 47 000 elever varje dag går i skolan. Hela förvaltningen har cirka 9 700 medarbetare som gemensamt arbetar med att utveckla och ta hand om verksamheten - tillsammans banar vi väg för framtidens skola.

Följ gärna vår resa på Linkedin: https://www.linkedin.com/company/goteborgs-grundskoleforvaltning

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2024-05-30
Referensnummer
SVC193523

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid
Antal tjänster
1
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse

Kontaktpersoner

Anja Pettersson
Biträdande rektor
Mobil: 031-366 48 10
E-post: anja.pettersson@grundskola.goteborg.se

Fackliga företrädare

Lars Smith
Sveriges lärare
E-post: lars.smith@grundskola.goteborg.se

Tipsa en vän

Dela annonsen

${loading}