Till sidans huvudinnehåll

Lärare åk 4-6 till Lindåsskolan

Arbetsbeskrivning

Lindåsskolan är en F-9 skola med cirka 700 elever och tre klasser i varje årskurs. Skolan är mycket vackert belägen med närhet till både skog och hav.
Våra arbetslag kännetecknas av stort engagemang, hög kompetens och arbetsglädje. Vi arbetar kollegialt för att ge våra elever de bästa förutsättningarna. Vi har ett välfungerande elevhälsoarbete.

Vi söker nu en behörig lärare till årskurs 4-6, där mentorsansvar ingår. Lärarna för årskursens tre klasser samarbetar för att eleverna ska trivas väl och lära sig så mycket som möjligt. Det är meriterande om du tidigare arbetat med ett liknande upplägg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är behörig och legitimerad lärare för årskurs 4-6. Vi ser gärna att du har arbetat några år på mellanstadiet, gärna med kooperativt lärande, och det är meriterande om du haft mentorsansvar.

Du har en positiv människosyn och vet att varje elev har starka sidor, något du också tar fasta på i kontakten med eleverna och deras vårdnadshavare. Du ser olikheter som en tillgång och arbetar aktivt med att skapa välfungerande lärmiljöer utifrån ledning och stimulans. Du är strukturerad, kreativ och tar ett självklart ledarskap i klassrummet. Du är en god kommunikatör och tycker om att arbeta tillsammans med andra.


Välkommen med din ansökan!Tjänsten tillsätts under förbehåll att den ej tas i anspråk av interna skäl.

Övrig information

Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Om Grundskoleförvaltningen

I grundskoleförvaltningen har vi en trygg och tillitsfull kultur. Vi bryr oss om våra elever och varandra. Vi finns till för eleverna, vi samarbetar med vårdnadshavarna och varandra, och vi är öppna för nya tankar och idéer. Här skapar vi bra förutsättningar för den pedagogiska utvecklingen.

Bli en av oss!
Nu söker vi dig som har ett stort engagemang för att utveckla en modern verksamhet där vi har fokus på att:
• öka kvaliteten i undervisningen för att öka elevers lärande.
• skapa tydligare ansvar, styrning och ledning för att öka elevers kunskapsresultat.
• öka likvärdighet mellan skolor för att alla elever ska få tillgång till undervisning av hög kvalitet samt kompensera för deras olika förutsättningar.

Göteborgs grundskoleförvaltning är en av de största skolförvaltningarna i Sverige. Vi ansvarar för stadens kommunala skolor från förskoleklass till årskurs nio, anpassad grundskola, kulturskolan och fritidshemmen. I förvaltningen finns 138 kommunala grundskolor där nästan 47 000 elever varje dag går i skolan. Hela förvaltningen har cirka 9 700 medarbetare som gemensamt arbetar med att utveckla och ta hand om verksamheten - tillsammans banar vi väg för framtidens skola.

Följ gärna vår resa på Linkedin: https://www.linkedin.com/company/goteborgs-grundskoleforvaltning

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2024-04-16
Referensnummer
SVC185941

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid
Antal tjänster
1
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Tillträde
2024-08-12. Tidsbegränsad läsåret 24/25

Kontaktpersoner

Jenny Fernström
Biträdande rektor 4-6
Mobil: 0764-238565
E-post: jenny.fernstrom@grundskola.goteborg.se

Fackliga företrädare

Lars Smith
Sveriges lärare
E-post: lars.smith@fvsverigeslarare.se

Tipsa en vän

Dela annonsen

${loading}