Till sidans huvudinnehåll

Lokalvårdare till bemanningsenhet förskola/grundskola

Arbetsbeskrivning

Inom lokalvård arbetar du med att hålla våra verksamhetslokaler rena och hygieniska. Genom ett bra bemötande bidrar du till ett gott klimat i våra verksamheter.

Vi söker timavlönade lokalvårdare till bemanningsenheten Intern service som bemannar stadens förskolor och skolor. Som timavlönad hos oss arbetar du varierat eftersom behoven kan se olika ut i våra olika verksamheter. Du kommer möta våra kunder ute i verksamheterna. Det är därför viktigt att du är serviceinriktad och har ett gott bemötande. Arbetet förutsätter en flexibilitet och förmåga att anpassa arbetssätt utifrån olika arbetsbeskrivningar och städschema.
Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din roll där du bidrar med att göra våra lokaler rena och hygieniska.

Att vara timavlönad innebär:

- att du arbetar på flera olika förskolor och skolor inom Göteborgs Stad
- att du ersätter ordinarie personal vid korttidsfrånvaro
- att du själv lägger in de tider du kan arbeta i vårt bokningssystem Time Care Pool och blir uppbokad när behov på enheterna uppstår
- att dina arbetstider kan bli förlagda någon gång mellan 06:00-15:30 måndag till fredag

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst 1 års erfarenhet av att arbeta som lokalvårdare. Har du utbildning och/eller yrkescertifikat enligt SRY, PRYL, CLV+ eller likvärdigt är det meriterande. Det är också meriterande ifall du tidigare arbetat med olika städmaskiner, hållbar lokalvård och kemikaliehantering.

Som lokalvårdare är du ansiktet utåt för vår verksamhet. Därför söker vi dig som är serviceinriktad och har ett bra kundbemötande. Hos oss arbetar du efter olika arbetsbeskrivningar och städschema. Det krävs därför goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Du har lätt för att ta instruktioner samt att arbeta självständigt. Du är noggrann i ditt arbete och tar ansvar för att det blir ordentligt utfört. Du tycker det är viktigt att skapa goda relationer till både kollegor och kunder. Tjänsten kräver att du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel.

I den här rekryteringen har vi valt att inte ta hänsyn till personligt brev.
Urval kommer att ske löpande efter behov.

Vi ser fram emot din ansökan!

Övrig information

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida via länken nedan.

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Om Förskoleförvaltningen

Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 360 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 900 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla en trygg och lärorik förskola för alla barn.
Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/f%C3%B6rskolef%C3%B6rvaltningen-g%C3%B6teborgs-stad

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2023-12-04
Referensnummer
23/BEIS7

Anställningsvillkor

Omfattning
Timavlönad
Antal tjänster
10
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Tillträde
Enligt överenskommelse

Kontaktpersoner

Josefine Karlsson
HR-Specialist
E-post: josefine.karlsson@forskola.goteborg.se

Fackliga företrädare

Kommunal
E-post: goteborg.vast@kommunal.se

Tipsa en vän

Dela annonsen

${loading}