Till sidans huvudinnehåll

Semestervikariat sjuksköterskestudenter, grundlön + lönetillägg på 3000

Arbetsbeskrivning

Äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen är Sveriges största kommunala vård- och omsorgsaktör. Vår ambition är att utveckla framtidens vård och omsorg. Nu söker vi dig som är sjuksköterskestudent och vill arbeta som semestervikarie i våra verksamheter inom hälso-och sjukvård i sommar. Vi erbjuder dig ett varierande arbete där du får möjlighet att möta människor med olika behov i olika åldrar. Genom handling och bemötande gör du skillnad för patienterna och skapar förutsättningar för att de ska få ett så självständigt liv med så god livskvalitet som möjligt. Varmt välkommen till oss. Tillsammans skapar vi världens bästa stad för ett långt och värdigt liv.

Hos oss arbetar du med patienter i deras hemmiljö. Som sjuksköterskestudent stöttar du och avlastar verksamhetens legitimerade sjuksköterskor med arbetsuppgifter som delegeras till dig, så som provtagning, såromläggningar, läkemedelshantering, hantering av sond och PEG samt kateterskötsel. Vi erbjuder en god introduktion med bredvidgång och löpande rådgivning samt utbyte av kompetens med kollegor inom olika yrkesprofessioner. Arbetstiden är främst förlagd dagtid men visst arbete sker enligt schema under kväll och helg. Hos oss får du möjlighet att samla på dig erfarenhet och skapa relationer inför ditt framtida yrkesliv i en miljö där du får ta eget ansvar samt verka för hög vårdkvalitet och patientsäkerhet. Det finns goda möjligheter till förlängning, tillsvidareanställning eller timvikariat efter sommaren.

Det finns möjlighet att arbeta inom ordinärt boende, vård- och omsorgsboenden, korttidsenhet, funktionsstöd, palliativa team, ambulerande team, nattenhet samt Kålltorps hospice. Vi har fyra stadsområden i Göteborgs Stad: Hisingen, Sydväst, Centrum och Nordost. Du väljer enkelt i din ansökan vilket stads-och verksamhetsområde som du är intresserad av.

Vi erbjuder dig som är sjuksköterskestudent (och som har godkänt på samtliga kurser till och med termin 4 på sjuksköterskeprogrammet):
- Individuell grundlön med utgångspunkt från erfarenhet och kompetens.
- Lönetillägg på 3000 kr per månad för dig som arbetar veckorna 26-33. Tillägget i sin helhet utbetalas vid tjänstgöring på heltid. Vid tjänstgöring mindre än heltid så utbetalas tillägget i proportion till sysselsättningsgraden.
- Timavlönade vikarier får en höjning av den individuellt satta timlönen med ytterligare 18,18 kr/tim.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är sjuksköterskestudent och som har godkänt på samtliga kurser till och med termin 4 (när semesterperioden startar) på sjuksköterskeprogrammet. Yrkeserfarenhet inom vård är meriterande. B-körkort är också meriterande och i vissa områden nödvändigt eftersom du ska ta dig runt till olika patienter med bil.

Vi lägger stor vikt vid ett gott bemötande. För oss innebär det att du har respekt för både patienter, anhöriga och kollegor samt att du visar engagemang i arbetet. Du tycker om att arbeta med människor och sätter individen i fokus. Du trivs med arbete i team och bidrar till ett gott samarbete med kollegor och övriga professioner som du möter i ditt arbete. Vidare tar du dig an dina arbetsuppgifter på ett ansvarsfullt sätt och kan självständigt överblicka, prioritera och utföra dina arbetsuppgifter eller stämmer av med dina kollegor för att komma vidare.

Låter detta som ett arbete för dig i sommar? Urval och intervju sker fortlöpande, välkommen med din ansökan redan idag! I denna rekrytering ansöker du utan personligt brev. När du söker kommer du få svara på frågor relevanta för tjänsten. Dina svar blir en viktig del av vårt urvalsarbete.

Övrig information

Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vi arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Som medarbetare i äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen erbjuder vi dig:
• Trygg anställning med goda anställningsvillkor
• Karriärmöjligheter
• Internutbildningar
• Spännande och meningsfulla arbetsuppgifter
• Introduktion vid nyanställning
• Heltid med möjlighet till deltid
• Friskvårdsbidrag, cykelbidrag samt andra rabatter och erbjudanden

Före erbjudande om anställning ber vi dig uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister tillsammans med giltig identitetshandling. Beställt utdrag ska vara oöppnat. Du ska själv begära ett utdrag från polisens belastningsregister vilket du kan göra via följande länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/

När du söker jobb hos oss tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR. Undantag är om du har skyddade personuppgifter, då ska du inte skicka in din ansökan här. Kontakta istället rekryterande chef för att lämna in din ansökan på annat sätt. Du hittar kontaktuppgifterna i annonsen. Tänk också på att inte ange referenser med skyddad identitet i din ansökan.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag:
Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Om Äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen

Vi är en ledande aktör inom hälsa vård och omsorg med höga ambitioner som erbjuder många möjligheter till utveckling. Vi söker dig som tillsammans med 10 000 kollegor vill vara med och göra det möjligt – i både handling och bemötande.  

Vi är i en framtidsbransch och därför är det viktigt att visa vad vi står för och vad du kan få uppleva om du blir en del av oss. Det kommer bli en spännande resa mot världens bästa stad för ett långt och värdigt liv. Vi är Göteborg. Välkommen ombord! 

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2024-04-28
Referensnummer
C185975

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid
Antal tjänster
10
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Semesterperioden är mellan v.26-33.

Kontaktpersoner

Rekryteringsenheten hälso- och sjukvård
HR
E-post: rekrytering.hs@aldrevardomsorg.goteborg.se

Fackliga företrädare

Anne Häggendal
Vårdförbundet Sydväst
Telefon: 031-366 48 00
E-post: anne.haggendal@aldrevardomsorg.goteborg.se

Tipsa en vän

Dela annonsen

${loading}