Till sidans huvudinnehåll

Det råder eldningsförbud

Senast uppdaterad: 1 juni 2023 klockan 15:16

Göteborgs Stad har infört eldningsförbud för all eldning och grillning i skog och markområden som ligger så nära skog att elden lätt kan spridas dit. Eldningsförbudet gäller från 1 juni klockan 15.00 och tills vidare.

Förbjudet att elda i skog och mark inom kommunen

Personuppgifter röjda men inte läckta

Senast uppdaterad: 12 maj 2023 klockan 15:05

Under en cyberattack mot vår leverantörs underleverantör hade aktören tillgång till filer som laddats upp i Visma recruit. Undersökningar visar i dagsläget att aktören bara öppnat filer i testmiljön. Göteborgs Stads leverantör bedömer det som osannolikt att aktören kunde ladda ner någon information.

Personuppgifter röjda men inte läckta

Stödassistent till Daggdroppens dagliga verksamhet

Arbetsbeskrivning

Då en av våra kollegor har valt att vidareutbilda sig, ges här möjlighet att som stödassistent få ingå i vår fantastiska personalgrupp!

Daggdroppens dagliga verksamhet vänder sig till personer på tidig utvecklingsnivå med flerfunktionshinder. Verksamheten är till för personer med behov av ett nära och omfattande stöd. På enheten jobbar 5 personal och 8 arbetstagare och har tillgång till en metodhandledare. Vi arbetar med tydliggörande pedagogik med fokus på varje individ.

Som stödassistent kommer du vara delaktig i aktiviteter i våra sinnesrum och olika upplevelserika miljöer, musik, högläsning, rörelseträning, nära omvårdnad och promenader. Du kommer ingå i en självgående arbetsgrupp som arbetare med att utveckla metoder, aktiviteter och rutiner. Dokumentation är en viktig del, som du ska känna dig bekväm med.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har stödassistentutbildning, Barn och fritidsprogrammet med inriktning socialt arbete eller pedagogiskt arbete, eller Vård och omsorgsprogrammet med specialisering inom programfördjupningen funktionsnedsättning. Alternativt annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Daggdroppens dagliga verksamhet vänder sig till personer på tidig utvecklingsnivå med flerfunktionshinder och vi ser därför att du har erfarenhet av arbete inom funktionshinderområdet, gärna från daglig verksamhet.

Du behöver ha en god fysisk förmåga då arbetet innebär rörelseträning, habiliterande insatser och arbete med lyftar.
Erfarenhet och kunskap av AKK (Alternativ kompletterande kommunikation) samt tydliggörande pedagogik ses som meriterande för tjänsten.

Du tar ansvar för dina och de gemensamma arbetsuppgifterna med verksamhetens/brukarnas bästa i fokus. Du tar dina uppgifter på allvar, är mån om att slutföra det du påbörjat och ser till att arbetet blir utfört på rätt sätt. Du visar respekt och hänsyn för dem du möter i din yrkesroll. Du har en öppen och positiv attityd då du har brukarens/kundens behov som utgångspunkt för ditt agerande.

Du har förmåga att delge information och idéer, såväl muntligt som skriftligt. Du anpassar din kommunikation efter mottagare, målgrupp och situation. Du har förmåga att arbeta tillsammans med andra för att utföra uppgifter och nå mål. Du förstår det gemensamma uppdraget, agerar utifrån det och bidrar till helheten.

Sist men inte minst är det för oss viktigt att du med glädje och gott humör tar dig an uppdraget.

Övrig information

Urval och intervjuer påbörjas under ansökningstiden.

I den här rekryteringen kommer du få svara på ett antal frågor där du får beskriva din kunskap inom området i stället för att skicka ett personligt brev.

Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering.

Som medarbetare i förvaltningen för funktionsstöd erbjuder vi dig:
Trygg anställning med goda anställningsvillkor
Heltid med möjlighet till deltid
Introduktion vid nyanställning
Kompetensutveckling
Friskvårdsbidrag, cykelbidrag samt andra rabatter och erbjudanden

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Har du skyddade personuppgifter ska du INTE söka via systemet utan kontakta ansvarig rekryterande chef för hantering av din ansökan.

Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk i förvaltningen eller stadens omställningsarbete.
Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag: Inför denna rekrytering har vi valt rekryteringskanaler och önskar inte erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- eller rekryteringshjälp.

Om Förvaltningen för funktionsstöd

Vi är alla olika. Vi är alla också lika och har samma rätt till ett tryggt hem, en meningsfull sysselsättning och att känna oss värdefulla. Då utvecklas vi och kan delta i samhället. Förvaltningen för funktionsstöd bedömer behov och ger stöd till de som har rätt till det. Personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett gott och självständigt liv. Ett liv som alla andra.
Med 6 000 medarbetare är vi Sveriges största funktionsstödsförvaltning. Vi fattar beslut om och arbetar inom boende med särskild service, daglig verksamhet, sysselsättning, boendestöd, personlig assistans, olika former av avlastning, stöd och ledsagning. Vi arbetar aktivt med att utveckla och sprida kunskap inom Göteborgs Stad och till andra. På så sätt blir vi alla bättre på att förstå behov och ge rätt stöd. Tillsammans ser vi till att fler kan leva ett gott och självständigt liv som alla andra.
Välkommen att bli en av oss! Du är Göteborg.

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2023-06-12
Referensnummer
C142670

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid
Antal tjänster
1
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktpersoner

Mona Haugen
Enhetschef
E-post: mona.haugen@funktionsstod.goteborg.se

Fackliga företrädare

Jonas Parsmo
Vision
Telefon: 031-365 98 33
Christina Matsdotter
Saco
Telefon: 031 – 367 94 60
Kommunal
Facklig Företrädare
Telefon: 010-442 94 95

Tipsa en vän

Dela annonsen

${loading}