Till sidans huvudinnehåll

Intendent till Lundbyskolan

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som lockas av ett omväxlande uppdrag där du får möjlighet att använda din administrativa förmåga och ditt engagemang för att göra stor skillnad, varje dag. Du behöver fallenhet och intresse för att lösa komplicerade pussel och ser utmaningar som möjligheter att lära sig och växa.
I uppdraget som intendent kommer du att arbeta nära skolledning och andra medarbetare i ett mångfacetterat arbete där du deltar i många både stora och små processer. Huvudsakligt fokus och ansvar är: Fastighets- och säkerhetsfrågor, Systematiskt arbetsmiljöarbete (SAM), Systematiskt brandskyddsarbete (SBA), krisberedskap men även upphandlingsfrågor, inköp och administration. I uppdraget ingår samverkan med förvaltningsgemensamma avdelningar, andra förvaltningar och skolenheter och leverantörer.

Vi erbjuder dig att vara med och starta upp en nybyggd skola för årskurs 7-9 med både grundskola och anpassad grundskola på centrala Hisingen. Klassrummen är anpassade efter elevernas behov och vår undervisning. I skolbyggnaden har IOFF två stora idrottshallar som används under skoltid och här har även Kulturskolan sin verksamhet. Till hösten 2024 kommer cirka 400 elever gå på Lundbyskolan och sedan fyllas på fram till 2026 då ungefär 600 elever, varav 30 elever i anpassad grundskola, kommer att gå här.

Som skolintendent hos oss får du en central roll i skolans ledning och utveckling. Du kommer att ingå i skolans administrativa stab men även ha stor samverkan med skolans pedagogiska personal. Tillsammans verkar vi för att skapa en skoldag som stimulerar elevernas kreativitet, nyfikenhet och självförtroende. All personal på skolan arbetar aktivt för att stärka elevernas framtidstro och främja god psykisk hälsa. Vi strävar efter att ge eleverna insikten om att de själva har makten att påverka och förändra, så att de ges möjlighet att leva ett hälsosamt och meningsfullt liv.

Vår utveckling bärs av nyfikenhet. Vi utmanar varandra och vågar prova nya vägar för att ständigt utveckla och förbättra verksamheten. Det är tillsammans som vi upprättar, följer upp och reviderar våra planer, för det är ett gemensamt ansvar att driva skolutveckling och Lundbyskolan framåt. Mod, uthållighet och nytänkande präglar vårt förhållningssätt.
Det bästa med Lundbyskolan är att du är här!

Kvalifikationer

För att lyckas i din roll är det viktigt att du

har en akademisk utbildning motsvarande kand. examen (180 hp) med inriktning mot något av områdena offentlig förvaltning, pedagogik, juridik, pedagogik eller annat för tjänsten relevant område.

har god förmåga att organisera ditt arbete och prioritera bland arbetsuppgifter och har förmågan att se detaljernas betydelse för helheten,

tar egna initiativ, driver processer och arbetar självständigt, men förstår när det är läge att stämma av med din chef,

har lätt för att samarbeta med olika personer och är lyhörd, respektfull och nyfiken i möten och samtal,

kommunicerar väl i tal och skrift och kan återkoppla tydligt så att andra förstår, för det är viktigt för dig att ge god service,

har god digital kompetens och är skicklig på att hitta lösningar på olika utmaningar. Det är även meriterande om du har erfarenhet av schemaläggning.

tillsammans med oss vill vara med att skapa en plats för gemenskap, lärande och personlig utveckling.

Erfarenhet från liknande roll i skolverksamhet är meriterande.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten tillsätts under förbehåll att den inte tas i anspråk av interna skäl.

Övrig information

Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Om Grundskoleförvaltningen

I grundskoleförvaltningen har vi en trygg och tillitsfull kultur. Vi bryr oss om våra elever och varandra. Vi finns till för eleverna, vi samarbetar med vårdnadshavarna och varandra, och vi är öppna för nya tankar och idéer. Här skapar vi bra förutsättningar för den pedagogiska utvecklingen.

Bli en av oss!
Nu söker vi dig som har ett stort engagemang för att utveckla en modern verksamhet där vi har fokus på att:
• öka kvaliteten i undervisningen för att öka elevers lärande.
• skapa tydligare ansvar, styrning och ledning för att öka elevers kunskapsresultat.
• öka likvärdighet mellan skolor för att alla elever ska få tillgång till undervisning av hög kvalitet samt kompensera för deras olika förutsättningar.

Göteborgs grundskoleförvaltning är en av de största skolförvaltningarna i Sverige. Vi ansvarar för stadens kommunala skolor från förskoleklass till årskurs nio, anpassad grundskola, kulturskolan och fritidshemmen. I förvaltningen finns 138 kommunala grundskolor där nästan 47 000 elever varje dag går i skolan. Hela förvaltningen har cirka 9 700 medarbetare som gemensamt arbetar med att utveckla och ta hand om verksamheten - tillsammans banar vi väg för framtidens skola.

Följ gärna vår resa på Linkedin: https://www.linkedin.com/company/goteborgs-grundskoleforvaltning

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2024-04-16
Referensnummer
HC186060

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid
Antal tjänster
1
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktpersoner

Jessica Thompson
Rektor
Telefon: 031-367 39 42
Mobil: 072-14 13 797
E-post: jessica.thompson@grundskola.goteborg.se

Tipsa en vän

Dela annonsen

${loading}