Till sidans huvudinnehåll

Goteborg.se ligger nere på söndag 16 juni kl. 9-15

Senast uppdaterad: 14 juni 2024 klockan 10:33

På söndag 16 juni utför vi underhåll på goteborg.se. Det innebär att goteborg.se ligger nere ungefär klockan 9-15, men det kan bli klart tidigare. Vi hoppas att det inte skapar problem för dig och att du har möjlighet att besöka webbplatsen en annan tid.

Skiftesgående Underhållstekniker till Majorna sökes av Göteborgs Spårvägar

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och sätta Göteborg i rörelse? Är du sugen på ett jobb som verkligen gör skillnad för göteborgarna? Vill du få fördjupad kunskap inom ett område du redan har erfarenhet av? Då kan du vara den vi söker!

Som underhållstekniker tillhör du avdelning Fordon och Driftsäkring. Vi har uppdraget att leverera hela och rena spårvagnar till göteborgarna året om. Vi är cirka 300 medarbetare som arbetar med materialförsörjning, teknisk utveckling och underhåll av vår fordonsflotta. Vår vision är en spårvagnsresa i världsklass och för att lyckas krävs att alla våra enheter fokuserar på samarbete och en vilja att lyckas tillsammans. Genom detta tankesätt skapar vi en verksamhet som präglas av flexibilitet, säkerhetstänk, ansvarskänsla och viljan att göra ett bra arbete vilket skapar en väl fungerande affär.

Vår fordonsflotta består av såväl våra äldre modeller från 70-talet som vår senaste modell som rullar in just nu varför ditt arbete kommer att vara varierat och stundtals utmanande. I våra depåer genomförs avhjälpande och planerat underhåll, kilometerbundna översyner och reparationer på spårvagnar. Arbetsuppgifterna består bland annat av felsökning, enklare reparationer, städning, underhåll både planerat och avhjälpande och bemanning av vår servicebil med blåljusutrustning där akuta fel, och situationer involverande Spårvagnstrafiken ute i driftnätet åtgärdas och tas om hand om. Tjänsten innebär att du kommer jobba nära både verkstäder, men även trafikledning samt våra cirka 650 förare, som deras närmaste tekniska kontakt och kompetens.

Du välkomnas in i en grupp och ett bolag där vi hjälps åt där det behövs och samarbetar för att klara vårt gemensamma uppdrag. Vi erbjuder goda möjligheter till kompetensutveckling och utbildning för att du ska kunna tillgodogöra dig en hög kunskapsnivå om våra fordon och vår verksamhet.

Arbetstiden är en skiftesgående tjänst, med varierande arbetstider förlagda till två stycken block gånger 12 timmars pass. Du gör två stycken Dagpass, 05:45 till 17:45, du är sedan ledig två dagar, för att sedan göra två stycken Nattpass, 17:45 till 05:45 för att sedan vara ledig i fyra dagar. Tjänsten bemannas året runt, oberoende utav helgdagar eller röda dagar. Tjänsten är i dagsläget placerad i Majorna men det kan komma tillfälle när man, temporärt, kan komma att behöva bemanna andra depåers skiftesverksamhet om situationen kräver detta

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill sträva efter att nå vår vision om en hållbar spårvagnsresa i världsklass och då krävs samarbete och engagemang. Då våra resenärers säkerhet är vår främsta prioritet behöver du vara kommunikativ, driven och ta ansvar för att arbetet går framåt och blir utfört på rätt sätt. Vi behöver tillsammans ta ansvar för vår gemensamma leverans varför du behöver vara serviceinriktad med intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och framföra lösningar. Då våra förutsättningar kan ändras, ibland med kort varsel, är det en stor fördel om du dessutom är flexibel och anpassningsbar.

Du har också:
• Erfarenhet av tekniskt arbete från de senaste åren
• God digital kompetens
• Goda kunskaper i svenska, tal och skrift
• Svenskt körkort med lägst behörighet B och avslutad prövotid
• Gymnasieutbildning eller för tjänsten relevant arbetslivserfarenhet


Det är meriterande om du har:
• Erfarenhet av tekniskt arbete under senaste året
• Erfarenhet av teknisk felsökning
• Erfarenhet av förebyggande underhåll på fordon och/eller maskiner
• Erfarenhet av skiftgående Arbete

Då det i tjänsten ingår att bedöma trafiksäkerheten hos och framföra spårvagn krävs hälsogodkännande enligt Transportstyrelsens föreskrifter (TSFS 2019:113) och godkänt drogtest. Eventuella undersökningar sker hos vår företagshälsovård innan erbjudande om anställning.

Låter det fortfarande intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

Provanställning sex månader tillämpas.

Om Göteborgs Spårvägar AB

Göteborgs Spårvägar har satt Göteborg i rörelse sedan 1879. Med 141 miljoner spårvagnsresor per år är vi idag den största operatören av kollektivtrafik i Göteborgsregionen. Vi arbetar varje dag, året om för att ge våra resenärer en trygg och säker resa till jobb, skola och fritid. Vill du följa med på vår kvalitetsutvecklingsresa till en spårvägsresa i världsklass?

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2024-06-02
Referensnummer
C192984

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid
Antal tjänster
7
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
Tillträde till Tjänst så snart som möjligt.

Kontaktpersoner

Sebastian Kujala
Stf. Verkstadschef Depå Majorna
Telefon: 031-732 1991
Mobil: 0707- 51 14 80
E-post: Sebastian.kujala@sparvagen.goteborg.se

Fackliga företrädare

Jimmy Jansson
Facklig företrädare Kommunal
Mobil: 0704-15 03 34
E-post: jimmy.jansson@kommunal.se

Tipsa en vän

Dela annonsen

${loading}