Till sidans huvudinnehåll

Ärendecontroller (registrator) - vikariat

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en vikarierande ärendecontroller/registrator till en av våra stödavdelningar, utveckling och styrning. Tjänsten är placerad vid enheten för juridik och ärendehantering vars uppdrag består i bland annat att handha och utveckla förvaltningens informationsförvaltning. I ärendehanteringsteamet arbetar sex personer med olika yrkesroller och vi söker nu en ärendecontroller för föräldravikariat i ca 10 månader.
Du kommer att jobba med trevliga och kompetenta kollegor. Vi tillämpar flexibel arbetstid och du har möjlighet att arbeta delvis hemifrån.

Dina arbetsuppgifter;
Som ärendecontroller bevakar du inkommande handlingar till förvaltningsbrevlådan, fördelar dessa till rätt befattningshavare samt registrerar handlingar. Du ger råd i dokumenthantering så att handläggare kan ta ansvar för sin dokumentation. Du är kontaktpersonen till IT-supporten gällande dokumenthanteringssystemet. Du håller också internutbildningar i dokumenthantering. En viktig del i tjänsten är att du bidrar till att utveckla våra processer och arbetssätt

Kvalifikationer

Vem söker vi?
Vi ser att du som söker har en eftergymnasial utbildning inom exempelvis arkivvetenskap, samhällsvetenskap, statsvetenskap, offentlig förvaltning eller likvärdig. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av diarieföring eller annan typ av ärendehantering inom offentlig förvaltning samt av arbete med ärendehanteringssystem. Vidare har du god IT- och systemvana.

Det är särskilt meriterande om du tidigare arbetat med utlämnande av allmänna handlingar och sekretessbedömningar.

För att passa i rollen som ärendecontroller krävs det att du är noggrann och har ett gott ordningssinne. Du ska även ha en god förmåga att uttrycka dig i skrift och kunna kommunicera tydligt och korrekt vid kontakter med anställda på förvaltningen.

Du tar ansvar för ditt arbete och vill lära dig om förvaltningens verksamhet och organisation för att kunna ge god service och coacha medarbetare i dokumenthantering. Du arbetar självständigt och strukturerat och kan prioritera bland dina arbetsuppgifter. Du är en serviceinriktad person samtidigt som du har integritet. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper

Är detta du? Varmt välkommen med din ansökan!

Övrig information

Vi erbjuder en arbetsplats i utveckling och med framåtanda. Våra medarbetare har breda och varierande kompetenser. Vi arbetar i trevliga lokaler och erbjuder medarbetarförmåner såsom flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag och cykelförmåner.
Stadsfastigheter arbetar för ett hållbart arbetsliv där du ska kunna kombinera ett spännande och givande arbetsliv med ett rikt liv också utanför arbetet. Vi har skapat möjligheter till växelvis arbete, med detta menas att du skall kunna förlägga delar av sin arbetstid i hemmet när verksamheten tillåter det. Vi erbjuder dig ett utvecklings och ett innovationsklimat som ger dig goda möjligheter till karriärutveckling. Inom förvaltningen tillämpar vi ett tillitsbaserat ledarskap som grundar sig i den inkluderande arbetsplatsen.
Vi strävar efter att ha en jämn fördelning mellan kvinnor och män och en spridning när det gäller ålder på enheten. Vi vill att våra arbetsplatser ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi tror att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet.


Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Om Stadsfastighetsförvaltningen

Stadsfastighetsförvaltningen skapar miljöer där livet får ta plats genom att planera, bygga, hyra in, förvalta och utveckla lokaler och utemiljöer för Göteborgs Stads verksamheter. Varje dag är hundratusentals göteborgare verksamma i förskolor, skolor, vård- och omsorgsboenden och andra lokaler som vi sköter om.
Gemensamt med stadsmiljöförvaltingen, exploateringsförvaltningen och stadsbyggnadsförvaltningen har vi ett samordnat ansvar för stadsutvecklingen i Göteborgs stad. Detta innebär en delad ansvarsfördelning och roller utifrån skeden: planering; genomförande och förvaltning med mål att bidra till en sammanhållen, effektiv och transparent stadsutveckling för boende, besökare och näringsliv i staden.

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2024-04-23
Referensnummer
C185667

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid
Antal tjänster
1
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Tillträde
Enligt överenskommelse

Kontaktpersoner

Lotta Åström
enhetschef
Telefon: 031-368 10 96

Fackliga företrädare

Ulrica Wallström
Ombud, SACO
Telefon: 031-365 07 53
Emil Persson
Ombud, Kommunal
Telefon: 031-365 08 19
Oskar Amund
Vision
Telefon: 031-365 06 21

Tipsa en vän

Dela annonsen

${loading}