Till sidans huvudinnehåll

Lärare i Sv/SO till Trulsegårdsskolan åk 7-9

Arbetsbeskrivning

Trulsegårdsskolan är en 7-9 skola och ligger naturskönt i norra Torslanda med närhet till skog och hav. Det finns bra kommunikationer och du kan t.ex. åka från Hjalmar Brantingsplatsen till skolan på 15 minuter. Här finns 535 elever och ca 60 medarbetare.

Vi tycker utbildning och undervisning är viktigt och strävar efter att skapa det kreativa lustfyllda lärandet som förser ungdomarna med självtillit, självkännedom och självkänsla. Det hela tar vi med så stort allvar att vi givetvis ser till att vi ha roligt när vi jobbar!

Om skolan finns mycket att skriva. Utöver att vi har fina lokaler, som efter snart 19 år känns försiktigt inarbetade, måste våra elever nämnas. 535 elever som vill göra sitt allra bästa, både med studier och kamratskap, ger en skola med gediget lärande och trygghet. Efter eleverna är personalen vår viktigaste tillgång. Du kommer att få kollegor som är kompetenta och visar stor entusiasm i arbetet. Allt på skolan fungerar bra, men samtidigt vill vi att allt skall bli bättre. Din närvaro kan vara en viktig pusselbit i detta arbete!

Du kommer ansvar för undervisning i Svenska och SO.
Det är en stor skola så du har många blivande arbetskamrater med lång erfarenhet och stor kompetens. I alla ämnen har vi aktiva ämnesgrupper som tillsammans samplanerar grunden för undervisningen på skolan. Du kommer att vara mentor i en åk 7 tillsammans med annan erfaren lärare.

Kvalifikationer

För tjänsten krävs att du har behörighet och gärna legitimation att undervisa i åk 7-9 i Sv och SO. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet.

Vi söker dig som är positiv, flexibel och lösningsinriktad. Vidare har du god samarbetsförmåga, är kreativ och ser möjligheter i de situationer som du möter i ditt yrkesliv. Goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor är väsentligt för dig. Digitala verktyg ingår som en naturlig del av lärandet och elevers delaktighet är viktigt för dig i den dagliga undervisningen.

Välkommen med din ansökan!

Övrig information

Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Om Grundskoleförvaltningen

I grundskoleförvaltningen har vi en trygg och tillitsfull kultur. Vi bryr oss om våra elever och varandra. Vi finns till för eleverna, vi samarbetar med vårdnadshavarna och varandra, och vi är öppna för nya tankar och idéer. Här skapar vi bra förutsättningar för den pedagogiska utvecklingen.

Bli en av oss!
Nu söker vi dig som har ett stort engagemang för att utveckla en modern verksamhet där vi har fokus på att:
• öka kvaliteten i undervisningen för att öka elevers lärande.
• skapa tydligare ansvar, styrning och ledning för att öka elevers kunskapsresultat.
• öka likvärdighet mellan skolor för att alla elever ska få tillgång till undervisning av hög kvalitet samt kompensera för deras olika förutsättningar.

Göteborgs grundskoleförvaltning är en av de största skolförvaltningarna i Sverige. Vi ansvarar för stadens kommunala skolor från förskoleklass till årskurs nio, anpassad grundskola, kulturskolan och fritidshemmen. I förvaltningen finns 138 kommunala grundskolor där nästan 47 000 elever varje dag går i skolan. Hela förvaltningen har cirka 9 700 medarbetare som gemensamt arbetar med att utveckla och ta hand om verksamheten - tillsammans banar vi väg för framtidens skola.

Följ gärna vår resa på Linkedin: https://www.linkedin.com/company/goteborgs-grundskoleforvaltning

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2024-08-05
Referensnummer
HC201654

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid
Antal tjänster
1
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse

Kontaktpersoner

Jessica Beunis
Bitr. Rektor
Telefon: 070-542 86 37
E-post: jessica.beunis@grundskola.goteborg.se

Fackliga företrädare

Riley Wennerberg
Sveriges Lärare
Telefon: 031-7015526
E-post: riley.wennerberg@grundskola.goteborg.se

Tipsa en vän

Dela annonsen

${loading}