Till sidans huvudinnehåll

Det råder eldningsförbud

Senast uppdaterad: 1 juni 2023 klockan 15:16

Göteborgs Stad har infört eldningsförbud för all eldning och grillning i skog och markområden som ligger så nära skog att elden lätt kan spridas dit. Eldningsförbudet gäller från 1 juni klockan 15.00 och tills vidare.

Förbjudet att elda i skog och mark inom kommunen

Personuppgifter röjda men inte läckta

Senast uppdaterad: 12 maj 2023 klockan 15:05

Under en cyberattack mot vår leverantörs underleverantör hade aktören tillgång till filer som laddats upp i Visma recruit. Undersökningar visar i dagsläget att aktören bara öppnat filer i testmiljön. Göteborgs Stads leverantör bedömer det som osannolikt att aktören kunde ladda ner någon information.

Personuppgifter röjda men inte läckta

Lärare i musik åk 4-9 till Jättestensskolan

Arbetsbeskrivning

Jättestensskolan är en grundskola som ligger i södra Biskopsgården, på Hisingen i Göteborg. Upptagningsområdet är en blandning av villor, radhus och flerbostadshus. Skolan har ca 600 elever och ca 75 medarbetare. En indikator på att Jättestensskolan är en stabil och välfungerande skola är att måluppfyllelsen för åk 9 våren 2022 var den sjätte bästa i Göteborg. Vi är också den skola i Göteborg som har högst söktryck till förskoleklass. Elevhälsoteam och administration finns på skolan tillsammans med egen vaktmästare.

På Jättestensskolan finns hela grundskolan representerad; förskoleklass, fritids och årskurs 1-9. Det finns två skolgårdar och förutom de ordinarie klassrummen också slöjdsalar, bildsal, NO-sal, musiksal, hemkunskapssal, en rymlig idrottshall samt ett stort uppehållsrum.
Jättestensskolan är en aktiv skola och vi sätter stort fokus på att vara fysiskt aktiva eftersom vi är övertygade om att det skapar bra förutsättningar för lärande för våra elever och en bra arbetsmiljö för vår personal. Kolla gärna in vår fina film!
https://youtu.be/MffVDiWp38Q

Vi söker nu en lärare i musik för årskurs 4-9. Du kommer undervisa i både halvklasser och helklasser. Du får tillsammans med Erik som är musiklärare i åk 1-3 ta ansvar för att musiksalen är utrustad och utformad på det sätt som ni vill. Rektor Kristoffer är själv musiklärare och vill att musiken ska ta plats i skolan och vara något som eleverna längtar till.

Varje år har vi vår Kulturfestival på våren som är en stolt tradition. Här tar ofta våra elever chansen att ta plats på scenen med både sång, musik och mycket mer. Att musiksalen ligger i samma hus som bild- och slöjdsalar möjliggör samarbete och närhet till kollegor. Är du en musiklärare som vill ta plats och utforma verksamheten på ditt sätt har du alla möjligheter hos oss!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i musik för åk 4-9. Har du tidigare erfarenhet av att undervisa ser vi det som meriterande.

Som person har du ett inkluderande, lösningsfokuserat förhållningssätt och möter alla utifrån individuella förutsättningar och behov. Du är en engagerad pedagog med god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt. Vidare har du förmågan att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.

För att du som är nyexaminerad skall få bästa tänkbara start i yrket kommer du att ingå i Grundskoleförvaltningens Lärarakademis introduktion för nyexaminerade lärare. Introduktionen ger dig som nyexaminerad ett nätverk med andra nyexaminerade och riktade aktiviteter under ditt första år som lärare.

Är det dig vi har beskrivit ovan så är det kanske du som ska komma till våra fantastiska elever och bli vår nya kollega?

Varmt välkommen med din ansökan!

Tjänsten tillsätts under förbehåll att den inte tas i anspråk av interna skäl

Övrig information

Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Om Grundskoleförvaltningen

I grundskoleförvaltningen har vi en trygg och tillitsfull kultur. Vi bryr oss om våra elever och varandra. Vi finns till för eleverna, vi samarbetar med vårdnadshavarna och varandra, och vi är öppna för nya tankar och idéer. Här skapar vi bra förutsättningar för den pedagogiska utvecklingen.

Bli en av oss!
Nu söker vi dig som har ett stort engagemang för att utveckla en modern verksamhet där vi har fokus på att:
• öka kvaliteten i undervisningen för att öka elevers lärande.
• skapa tydligare ansvar, styrning och ledning för att öka elevers kunskapsresultat.
• öka likvärdighet mellan skolor för att alla elever ska få tillgång till undervisning av hög kvalitet samt kompensera för deras olika förutsättningar.

Göteborgs grundskoleförvaltning är en av de största skolförvaltningarna i Sverige. Vi ansvarar för stadens kommunala skolor från förskoleklass till årskurs nio, grundsärskolan, kulturskolan och fritidshemmen. I förvaltningen finns 138 kommunala grundskolor där nästan 47 000 elever varje dag går i skolan. Hela förvaltningen har cirka 9 700 medarbetare som gemensamt arbetar med att utveckla och ta hand om verksamheten - tillsammans banar vi väg för framtidens skola.

Följ gärna vår resa på Linkedin: https://www.linkedin.com/company/goteborgs-grundskoleforvaltning

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2023-06-09
Referensnummer
HC141928

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid
Antal tjänster
1
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
2023-08-10

Kontaktpersoner

Kristoffer Wittlöv Stenman
Rektor
Telefon: 031-3667890
E-post: kristoffer.wittlov.stenman@grundskola.goteborg.se
Anna Wiking
Biträdande rektor
Mobil: 0762-098458
E-post: anna.wiking@grundskola.goteborg.se

Fackliga företrädare

Riley Wennerberg
Sveriges lärare
Telefon: 031-7015526
Gunnar Valinder
Sveriges Lärare
Telefon: 031-3672958
E-post: gunnar.valinder@grundskola.goteborg.se

Tipsa en vän

Dela annonsen

${loading}