Till sidans huvudinnehåll

Det råder eldningsförbud

Senast uppdaterad: 1 juni 2023 klockan 15:16

Göteborgs Stad har infört eldningsförbud för all eldning och grillning i skog och markområden som ligger så nära skog att elden lätt kan spridas dit. Eldningsförbudet gäller från 1 juni klockan 15.00 och tills vidare.

Förbjudet att elda i skog och mark inom kommunen

Personuppgifter röjda men inte läckta

Senast uppdaterad: 12 maj 2023 klockan 15:05

Under en cyberattack mot vår leverantörs underleverantör hade aktören tillgång till filer som laddats upp i Visma recruit. Undersökningar visar i dagsläget att aktören bara öppnat filer i testmiljön. Göteborgs Stads leverantör bedömer det som osannolikt att aktören kunde ladda ner någon information.

Personuppgifter röjda men inte läckta

Utvecklingsinriktad systemförvaltare till Trygghetsjouren

Arbetsbeskrivning

Vi behöver dig som kan säkerställa hög kvalité på digitala trygghetslarm och digital tillsyn på Göteborgs Stads 40-tal vård- och omsorgsboenden. Vi vill uppnå funktionalitet och självständighet för hyresgäster och effektivare arbetsmetoder för medarbetare.

Tjänsten har sin placering på Trygghetsjouren som är en larmcentral med mottagning av trygghetslarm, dörrlarm, sensorer och digital tillsyn via trygghetskamera. Verksamheten drivs dygnet runt, året om. Verksamheten har ca 50 anställda, främst jourledare, larmoperatörer och tekniker. Utöver larmmottagning arbetar Trygghetsjouren, efter kontorstid, med myndighetsutövning, arbetsledning, råd och stöd samt chef i tjänst på uppdrag av äldre- samt vård och omsorgsförvaltningen och förvaltningen för funktionsstöd samt flera kranskommuner.

Under senare år har Trygghetsjouren ökat upp med teknisk kompetens för att möta framtidens behov och för att vidare satsa på och implementera ny välfärdsteknik i stadens verksamheter. Ett spännande uppdrag som Trygghetsjouren med stolthet och engagemang tar sig an. Det som skapar trygghet är driftsäkerhet och kvalité där vi på Trygghetsjouren är Sverigeledande för larmcentraler.

I rollen som systemförvaltare kommer du att arbeta med införande och uppföljning av nya digitala trygghetslarm samt underhåll av befintliga system. Du ska förvalta struktur, samarbeta och samordna stödresurser inom förvaltningen för säker drift. Det inkluderar avtal, infrastruktur och säkerhetsfrågor. Det innebär även att ta fram utbildningsmaterial och support för användare. Förvaltningen befinner sig i en utveckling av välfärdsteknik tillsammans med västra götalandsregionen som kommer att medföra införande av nya digitala hjälpmedel där du förväntas ha en central roll.

I uppdraget ingår också operativt arbete som utgår från verksamheten och kräver anpassning till förändrade behov och krav. Du ska bidra med omvärldsperspektiv, verksamhetsbehov och kunskap om tekniska förutsättningar.

Viktiga delar i arbetet är:
- Förankring av en ny förvaltarorganisation med samarbetspartners
- Verksamhetsdialog
- Långsiktig planering, konfigurationer och förbättringar
- Support- och uppföljning av digitala trygghetssystem
- Drift- och funktionskontroll

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning med inriktning mot IT eller annan erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Du har dokumenterat flerårig erfarenhet av liknande uppdrag.

Uppdraget ställer höga krav på din kommunikationsförmåga, såväl muntligt som skriftligt. Du har förmåga att arbeta självständigt såväl som i grupp. Din förmåga att prioritera uppgifter kommer att ha betydelse i en stor organisation som är under utveckling.

Du har erfarenhet av att arbeta med systemintegration och samarbete med externa leverantörer. Du har kunskap om säkerhet, felsökning och systemanalys samt god förståelse av lagstiftning och regelverk, exempelvis GDPR och ISO 27001.

Du behöver ha:
- Intresse av att arbeta med förbättringsarbete tillsammans med andra och att på egen hand söka information
- Teknisk förmåga och engagemang
- Lätt för att ta initiativ och vilja att leda projekt
- Förmåga att kommunicera teknisk information till icke tekniska intressenter
- Vana av att rapportera och dokumentera löpande arbete samt presentera

Känner du att det är den rätta utmaningen för dig, tveka inte utan sök tjänsten redan i dag!

Rekrytering sker löpande under annonseringstiden.

Övrig information

Före erbjudande om anställning ber vi dig uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister tillsammans med giltig identitetshandling. Beställt utdrag ska vara oöppnat. Du ska själv begära ett utdrag från polisens belastningsregister vilket du kan göra via följande länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/

Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vi arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Som medarbetare i äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen erbjuder vi dig:
• Trygg anställning med goda anställningsvillkor
• Karriärmöjligheter
• Internutbildningar
• Spännande och meningsfulla arbetsuppgifter
• Introduktion vid nyanställning
• Heltid med möjlighet till deltid
• Friskvårdsbidrag, cykelbidrag samt andra rabatter och erbjudanden

När du söker jobb hos oss tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag:
Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Om Äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen

I Äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen gör vi insatser som leder till goda möten med dem vi är till för och med varandra. Med en kultur, förhållningssätt och styrning- och ledning i ständig utveckling skapar vi de bästa förutsättningarna.

Vi är ca 9 000 medarbetare som jobbar i hela staden och som gemensamt driver verksamheten varje dag. Vi har över 50 vård- och omsorgsboenden, 200 korttidsplatser, 30 öppna träffpunkter, hemtjänst till över 8 000 personer och hälso- och sjukvård till 15 000 personer varje år.

Vill du också jobba för en mer meningsfull vardag och service av högsta kvalitet för invånarna i Göteborg? Välkommen till en arbetsplats där vi bryr oss om varandra, arbetar tillsammans och tänker nytt. Vi är Göteborg.

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2023-06-11
Referensnummer
C139491

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid
Antal tjänster
1
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse

Kontaktpersoner

Camilla Volmefjord Andrews
Enhetschef
Telefon: 031-365 85 93

Fackliga företrädare

Maria Strid
Saco-rådet
Telefon: 031-366 20 08
E-post: maria.strid@aldrevardomsorg.goteborg.se
Jessica Johannesson Markovic
Vision
Mobil: 073-6623397
E-post: aldrevardomsorg.goteborg@fv.vision.se

Tipsa en vän

Dela annonsen

${loading}