Till sidans huvudinnehåll

Lokalvårdare till semestervikariat 2024

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu dig som vill jobba sommaren 2024 som lokalvårdare inom äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen!

Våra uppdrag inom lokalvård finns på olika verksamheter som vård- och omsorgsboende, dagliga verksamheter och kontor. Det kan hända att du jobbar på olika arbetsplatser under dagen.

Det är viktigt att du tycker om att ditt jobb varierar och att du kan snabbt ta till dig nya arbetsuppgifter. Du ska också tycka om att jobba både självständigt och tillsammans med andra. För oss är det viktigt att du mår bra på jobbet och därför är det viktigt att du jobbar ergonomiskt och miljömedvetet.

Du jobbar dagtid på vardagar och i vissa fall även helg. Tjänsterna avser timanställningar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:
• Har erfarenhet inom lokalvård
• Har utbildning inom lokalvård, men det är inget krav.

Det är viktigt att du behärskar svenska såväl i tal som i skrift och som gärna har grundläggande IT-kunskaper för hantering av personalsystem och e-post.

Du har lätt för att kommunicera med både kollegor, kund och andra människor du kan möta i din tjänst. Du är serviceinriktad, positiv och har en god samarbetsförmåga. Vidare är du ansvarsfull och flexibel då arbetsuppgifterna kan förändras med kort varsel.

I denna rekrytering ansöker du utan personligt brev. När du söker kommer du få svara på frågor relevanta för tjänsten. Dina svar blir en viktig del av vårt urvalsarbete.

Övrig information

Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vi arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering.

När du söker jobb hos oss tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag:
Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Om Äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen

Vi är en ledande aktör inom hälsa vård och omsorg med höga ambitioner som erbjuder många möjligheter till utveckling. Vi söker dig som tillsammans med 10 000 kollegor vill vara med och göra det möjligt – i både handling och bemötande.  

Vi är i en framtidsbransch och därför är det viktigt att visa vad vi står för och vad du kan få uppleva om du blir en del av oss. Det kommer bli en spännande resa mot världens bästa stad för ett långt och värdigt liv. Vi är Göteborg. Välkommen ombord! 

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2024-03-04
Referensnummer
C170009

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid
Antal tjänster
50
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Tillträde
Enligt överenskommelse

Kontaktpersoner

Jesper Nyman
Verksamhetsstöd
E-post: jesper.nyman@aldrevardomsorg.goteborg.se
Iris Tikka
Samordnare
Telefon: 031-366 73 95

Tipsa en vän

Dela annonsen

${loading}